Esports

L'equip aleví de natació sincronitzada de la Sincro Valfagó Salou es penja el bronze al V Open de Mediterrània de Mallorca

Per Redacció

Foto de l'equip Sincro Valfagó Salou

Un total de 280 nedadores van participar, el passat cap de setmana, al V Open de Mediterrània de natació sincronitzada que va disputar-se a la piscina Best Centre de Sant Jordi a Palma de Mallorca. A la competició s'hi van donar cita diferents clubs com: Joan Pelegrí (Barcelona), el Club de Natació Sabadell, Sincro Valfagó (Salou), Sincro Costa Blanca (Alacant), el Club Natació Sincro Alba (Albacete), el Club Sincro Andratx (Mallorca), el Club Natació Kallipolis (Barcelona), el Club Natació Lorca, el Club Natació Tàrraco (Tarragona), el Real Canoe (Madrid), ASN Natació (França), el CPC Somontano de Barbastre i el club amfitrió, el Club Mediterrània de Mallorca.

Sincro Valfagó Salou s'hi va presentar amb un total de 23 xiquetes, que van desplaçar-se a Mallorca acompanyades de dues tècniques –Anna Martet i Lourdes Valfagó– i els seus familiars. D'entre aquestes, l'equip compta amb cinc integrants cambrilenques: Núria Sáenz, Marta Sáenz, Berta Guardia, Laia Hernández i Kenia Oliveras.

Medalla de bronze per a l'equip aleví

El club salouenc va competir en diferents modalitats: el solo infantil a càrrec d'Olivia Harnish i el duo compost amb Ona Zatania i Núria Sáez, quedant ambdues modalitats en la cinquena posició; en la combinada va participar el combo infantil format per Clàudia Macho, Laia Recacha, Nayara Bonillo, Paula González, Etna Font i Noemí Muñoz, que van quedar en la setena posició. Al combo mixt hi van participar Ester Aro, Irene Arenàs, Andrea Marín, Andrea Moreno, Andrea Poyato, Victòria Sant Pedró, Marina Royo i Olivia Harnish, que van assolir la setena posició. Pel que fa al grup aleví hi van competir: Ona Zatania, Núria Sáez, Marta Sáez, Berta Guardia, Zaira González, Laia Hernández, Kenia Oliveras, Daria Romanova, que van quedar en la tercera posició i es van penjar la medalla de bronze.

Comenta aquest article