Esports

Cambrils viu l'apoteosi blaugrana

Per Lluís Rovira i BarenysCentenars de persones es van congregar a la plaça d'Aragó per celebrar el triomf blaugrana
La festa blaugrana va ser rodona. L'eufòria i les ganes de celebració es van desfermar ahir a la nit als carrers de Cambrils després que el Barça aconseguís guanyar la Copa d'Europa al derrotar l'Arsenal per 2 a 1.

El punt de celebració dels títols blaugrana a Cambrils té un lloc concret, la plaça d'Aragó. Ahir a la nit centenars de persones es van aplegar al voltant d'aquesta plaça per celebrar de manera col·lectiva el títol aconseguit. La celebració es va allargar fins a la matinada. Es van fer enceses de carretilles i llançament de coets. Els cotxes que circulaven pels vials de la plaça eren sacsejats pels aficionats blaugranes, un fet que ja és característic d'aquestes celebracions i que des de fa anys es repeteix a les celebracions blaugranes que es fan a la plaça d'Aragó.

Pantalla gegant

El Palau Municipal d'Esports es va omplir de gent per veure el partit a través de la pantalla gegant que s'hi havia instal·lat. L'Ajuntament havia disposat 400 cadires a peu de pista. Les portes del Palau d'Esports es van obrir a les 8 del vespre i el recinte es va omplir ràpidament d'aficionats. Les localitats de pista es van omplir de seguida i part de les grades a banda i banda del pavelló. Es calcula que a l'inici del partit hi havia unes 1.200 persones i al final unes 1.400. Els gols blaugrana, aconseguits per Eto'o i Belleti al tram final del partit, es van celebrar amb autèntica bogeria.

Comenta aquest article