Un caporal de la Policia Local guanya la medalla d'or al II Campionat del Món de Ciclisme de Policies

J.C. Martí es va proclamar campió del món de ciclisme en ruta de la seva categoria

El caporal de la Policia Local de Cambrils J. C. Martí es va proclamar campió del món de ciclisme en la seva categoria. El caporal es va emportar, aquest dissabte passat, la medalla d’or de ruta de la categoria D –nascuts entre l'any 1970 i 1974– al II Campionat de Ciclisme de Policies que es va disputar a Salou del 16 al 18 de maig.

A més, Martí es va proclamar campió absolut en aquesta mateixa prova que consistia a donar cinc voltes a un circuit per Salou, Vila-seca i la Pineda recorrent un total de 100 quilòmetres. El campionat va arrencar el passat divendres 16 de maig a Salou amb una contrarellotge individual d'11,2 quilòmetres i va finalitzar diumenge a Vilanova d'Escornalbou amb un circuit de BTT d'entre 20 i 40 quilòmetres segons la categoria.