Els regatistes cambrilencs sumen set podis a la regata Mediterranean Sailing Meeting organitzada pel Club Nàutic El Balís

Regatistes del CN Cambrils que van pujar al podi, aquest passat cap de setmana

El Club Nàutic Cambrils va participar, aquest passat cap de setmana, a la regata Mediterranean Sailing Meeting organitzada pel Club Nàutic El Balís. Va ser una regata que va incloure les classes de vela lleugera open, Optimist, 420, Làser (4.7, Sdt. i Radial), 29er, Techno 293, RS:X i Creuer amb tripulació, a més de vela accessible. En total s'hi van donar cita 350 embarcacions i 500 regatistes.

Els regatistes cambrilencs van fer un molt bon paper, pujant set d’ells al pòdium. Mon Cañellas va assolir la primera posició en làser radial. Aquest és el segon any consecutiu que es proclama campió en aquesta regata. A més, va ser el primer classificat absolut de la MedSailing. Primera posició també per a Míriam Oliva en la categoria làser 4.7, que va ser sisena en la classificació general. En la mateixa classe, Marcelo Cairo era tercer.

També pujaven al pòdium la Carla i la Marta Munté. Les germanes eren primeres en 29er en l'apartat femení i segones en la general, tot i que dissabte l’acabaven primeres i Lluís Oliva i Arnau Guillemat, tercers, amb una jornada molt ben plantejada a nivell tàctic. El fort vent de diumenge els hi va fer perdre posicions, quedant elles segones i ells baixant fins la cinquena posició. Finalment Miguel Cairo era segon del G2 d’Optimist, mentre que Teresa Rodríguez quedava segona de la categoria B d’aquest mateix grup.