Informació general

Els cambrilencs Joan Albert Campos i Miquel Àngel Garcia són elegits com a membres de la Cambra de Comerç de Reus

Per Lluís Rovira i Barenys

Dos cambrilencs, Joan Albert Campos i Miquel Àngel Garcia, formaran part de la propera configuració de la Cambra de Comerç de Reus com a resultat del procés electoral a les Cambres de Comerç que va culminar amb les eleccions d'aquest passat dimarts 16 de maig. Campos ha sortit elegit dins l'epígraf 10-1 d'hostaleria i Garcia en el 10-2 també d'hostaleria. Els dos cambrilencs han tingut el suport de la PIMEC, l'Associació Hotelera Salou -  Cambrils - La Pineda, l'Associació de Càmpings i la Fecam.

Com a resultat de les eleccions van sortir elegits 18 membres als quals s'hi van afegir quatre més, que són els que elegiran les patronals. Aquestes 22 persones són les que formaran el ple de la Cambra de Comerç que com a primera tasca, el proper 26 de juny, elegirà el nou president. L'actual president, Francesc Cabré, deixa la presidència de la Cambra de Comerç de Reus després de 38 anys i serà substituït, amb molta probabilitat, per Isaac Sanromà.

Comissió de Turisme

El principal objectiu de Joan Albert Campos i Miquel Àngel Garcia és el de reactivar la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç de Reus. Un dels dos està previst que encapçali aquesta comissió. A banda, es vol convidar uns quants empresaris relacionats amb el món turístic de Cambrils a participar-hi.

Cal dir que fins ara només hi havia un representant cambrilenc a la Cambra de Comerç de Reus, el restauranter Joan Pedrell.

Comenta aquest article