Cultura

L'associació Dones Amunt mostra les seves creacions artístiques a la Sala Àmbits

Per Berta Ruiz

Foto de grup de la junta de l'associació amb l'alcaldessa, el regidor i les premiades

L’associació Dones Amunt va inaugurar, el passat divendres al vespre a la Sala Àmbits del Centre Cultural, una mostra dels treballs realitzats durant el curs 2013-2014 per les alumnes dels tallers de ceràmica, pintura, patchwork, restauració de mobles i d’altres tècniques. L’exposició, que es podrà visitar fins el proper 6 de juny, va servir per donar el tret de sortida al programa d’actes de les XXVII Jornades Culturals de l’associació. L’acte d’inauguració va comptar amb la presència de l’alcaldessa –Mercè Dalmau– , el regidor de Planificació de Ciutat i Cultura –Francesc Garriga–, acompanyats de la presidenta de les Dones Amunt, Vicky Ortega. Tant Dalmau com Garriga van destacar l’empenta d’aquesta associació, el seu dinamisme i també el seu caràcter solidari en qualsevol activitat que es realitzi al municipi.

Premis a les millors obres creatives

Durant l’acte també es van lliurar els premis a les millors obres creatives en cada tècnica i es va fer un agraïment als professors que han impartit els tallers durant aquest curs. Les premiades en l’apartat de pintura van ser: Ana Morera (primer premi) i Loli Egido (segon premi); en patchwork, el primer premi va ser per a Núria Borrut, mentre que en l’apartat de manualitats, el primer premi va ser per a Antonia Hurtado i el segon per a Loli Egido. Prèviament, Pilar Abellà també va adreçar unes paraules als presents per encoratjar tothom que passegi per les nostres rieres i contempli la gran varietat d'espècies florals que es poden trobar en aquesta època.

Cal destacar que durant les Jornades Culturals de les Dones Amunt hi haurà xerrades, cursos, tallers, una representació teatral, així com diferents sortides lúdiques. Demà dimarts 20 de maig, a la Rambla de l’Art Cambrils, a les 21 hores, presentaran l’obra de teatre “Una casa de líos”.

La mostra conté diferents tècniques artístiques

L'exposició es podrà visitar fins el 6 de juny a la sala Àmbits del Centre Cultural

Comenta aquest article