Esports

El sènior A del Club Bàsquet Cambrils ja coneix els seus rivals del "play-off" d'ascens a Segona Catalana

Per David Miró

El Club Bàsquet Cambrils s’enfrontarà en els play-off al tercer classificat del grup quart i al sisè del Campionat de Catalunya de Tercera Catalana; els rivals dels cambrilencs són el Finques Olesa (Barcelona) i el CB Salt (Girona). L'eliminatòria es jugarà de la següent manera: el CB Cambrils jugarà divendres dia 26 en el camp del CB Salt contra el Finques Olesa i el dissabte dia 27 contra el CB Salt en el camp del Finques Olesa; en el Palau Municipal de Cambrils es jugarà l’altre partit entre el Finques Olesa i el CB Salt.

L’altre triangular el disputaran els tercers classificats del grup primer, segon i tercer, són respectivament el CB Argentona, CP Roser i SE Sant Joan de Mata. Un cop finalitzats els triangulars i per tal d’establir un ordre en la classificació final dels tercers, es jugarà la segona fase, en què s’enfrontaran els equips dels dos triangulars segons la posició aconseguida; primer contra primer, segon contra segon i axí successivament.

Cal dir que en un principi els segons classificats de Tercera Catalana també havien de jugar aquestes fases d’ascens, però a causa dels moviments que hi ha hagut als grups de dalt, han acabat pujant directament; això beneficia el Club Bàsquet Cambrils, ja que queden quatre plaçes per a Segona Catalana, que són les que es diputaran els tercers.

Comenta aquest article