Esports

L'equip veterà femení dels Vent d'Estrop, campió de Catalunya de Llaüt Mediterrani

Per Redacció

L'equip veterà femení dels Vent d'Estrop es va proclamar campió de Catalunya

El passat diumenge 11 de maig es va disputar el Campionat de Catalunya de Llaüt Mediterrani a Banyoles (Pla de l’Estany) en el que els Vogadors de Cambrils hi van participar en sis categories i on un total de nou clubs competien en la modalitat de Llaüt mediterrani.
La jornada va començar amb les sèries classificatòries en les categories que hi havia més de quatre participants i van continuar amb les diferents finals. Pel que fa als resultats va destacar la primera posició assolida per la tripulació veterà femení en la que es van imposar a la foto finish a CNatació Badalona, AVBM Torredembarra i Rem Badalona en una final ajustadíssima. Pel que fa a la resta de categories, destaca la bona regata feta per la tripulació cadet femení, que va participar en la categoria juvenil.
La tripulació juvenil masculí, per la seva part, va entrar en tercera posició per darrere de Rem Badalona i CNatació Badalona.
En la categoria absoluta, la tripulació femenina, no es va poder classificar per a la final ja que va aconseguir el 5è millor temps a la classificatòria, i per la seva part, la tripulació masculina, després d’haver trencat el timó a la classificatòria, un cop a la final B va entrar en segona posició per darrere de RXon’s Empuriabrava i superant a Rem Palamós i CN Bètulo, assolint la 6a posició final.
Finalment, a la final directa de la categoria veterà masculí, els cambrilencs van entrar en la 2a posició per darrere de CNatació Badalona.

Un cop acabada la temporada amb la modalitat de Llaüt, el club cambrilenc ja prepara les seves tripulacions per l’inici de la Lliga Catalana, que es disputa amb el llagut català i que comptarà a un total de set regates. Enguany, la competició s’iniciarà el dia 1 de juny a Arenys de Mar.

Les cambrilenques durant la competició disputada a Banyoles el passat cap de setmana

Equip juvenil masculí dels Vent d'Estrop

Comenta aquest article