Esports

Intens calendari de competició per als components del Cambrils Club Triatló

Per Redacció

Membres de l'equip del Cambrils Club Triatló

Gran cap de setmana de competicions per als membres del Cambrils Club Triatló. Els passats 10 i 11 de maig, el club cambrilenc va ser present a tots els triatlons que hi havia al calendari amb proves de curta, mitja i llarga distància. El dissabte, sis atletes del club competien al Fast Trialtó que formava part del Circuit Català i la Lliga de Clubs a la localitat de Castelldefels. La distància de la prova era de 750 metres nedant, 20 quilòmetres en bicicleta i 5 quilòmetres a peu, modalitat esprint. L'equip del Cambrils Club Triatló va ser vuitè en la classificació per equips.

Simultàniament, el mateix dissabte 10 de maig a l' Ampolla, es disputava el XI IronCat. Aquest any, el club va estar representat per Daniel Villena, que es va proclamar finisher amb 12h14'02" després de 3.800 metres de natació, 180 quilòmetres de bicicleta i acabant amb els 42 quilòmetres de cursa a peu.

Diumenge, 11 de maig, es va diputar el IV Extreme Man Salou, una triatló de mitja distància que inclou 1.900 metres nedant, 90 quilòmetres de bicicleta i 21 quilòmetres de cursa a peu. En aquesta prova van ser 13 els membres del club que van representar al Cambrils Triatló. Cal destacar el gran ambient que va aportar el club cambrilenc durant l' Extreme Man, un club que està creixent i que s'està donant a conèixer per la seva participació a totes les competicions del calendari.

Comenta aquest article