Esports

Ivan Cervantes segueix sumant nous podis al campionat del món d'enduro

Per Redacció

Ivan Cervantes en un moment de la prova del Gran Premi de Grècia, disputat el passat cap de setmana (www.masmoto.net)

El passat cap de setmana es va disputar la tercera prova del campionat del món d'enduro. Va ser el Gran Premi de Grècia, a la zona de Kalambaka, on el cambrilenc Ivan Cervantes hi va competir. El primer dia de competició, el dissabte, Cervantes va mantenir una intensa lluita amb el seu company d'equip, Matthew Phillip, i amb Mathias Bellino, però en el segon tram de la prova, el cambrilenc va aconseguir una mica de distància dels seus rivals i va aconseguir la victòria en la primera jornada, la cinquena que suma en aquest campionat mundial.

La segona jornada de competició va ser diferent, perquè Matthew va sortir molt fort i marcant uns temps més ràpids que Cervantes. Quan van arribar a l'última volta de l'Enduro Test, el pilot de Cambrils estava a 16 segons del seu rival i va anar a per totes. La sort però, no va estar del costat del pilot cambrilenc, perquè es va lesionar al turmell. Amb un fort dolor al peu, Cervantes va pensar en retirar-se, però com li faltaven pocs quilòmetres per acabar va optar per seguir i assolir els màxims punts possibles. Finalment, Cervantes va arribar en la segona posició.

Malgrat que, inicialment, els metges es temien que podia ser una lesió greu sembla ser que l'ensurt s'ha quedat en un esquinç al turmell. Cervantes confia en recuperar-se en un parell de setmanes.

Comenta aquest article