Esports

Les atletes cambrilenques Tània Borrero i Judith Codorniu, medallistes als Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Per Pere Ferrando



L'atleta cambrilenca Tània Borrero el passat dissabte en la final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya
Les pistes d’atletisme de l’Hospitalet de Llobregat van ser l’escenari, aquest dissabte, de la final nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya (JEEC) a la categoria infantil.

Dues van ser les atletes del Club Atletisme Cambrils que van accedir al Campionat, que estava reservat als millors atletes de cada comarca en cadascuna de les especialitats. La Tània Borrero participava a les proves de llançament de pes i salt d’alçada, mentre que la Judith Codorniu prenia part al llançament de javelina i als 80 metres tanques.

La seva participació va ser força positiva, ja que totes dues van pujar al pòdium. La Tània, al llançament de pes, en què amb un registre de 10,07 metres va fer una millora de marca personal (MMP) de 7 centímetres i va assolir la medalla d’argent. Per la seva part, la Judith va quedar tercera al llançament de javelina amb un registre de 23,71 metres amb el qual va aconseguir el bronze.

A més, la Judith va quedar quarta als 80 metres tanques amb un registre de 13"7, 6 dècimes de segon millor que la seva marca personal. I la Tània va quedar desena al salt d’alçada amb un registre de 1,20 metres.


Actuació de Tània Borrero i Judith Codorniu
Imatge: Pere Ferrando
Realització: Judit Pinazo
 0'12''

Comenta aquest article