Cultura

L'actor Pere Arquillué presentarà a Cambrils l'obra de teatre "Primer amor"

Per Redacció



Cartell de l'obra de teatre interpretada per Pere Arquillué
La Rambla de l'Art Cambrils acollirà, aquest proper dissabte a les 21 hores, la representació de l'obra teatral "Primer Amor" interpretada, en solitari, per l'actor Pere Arquillué. L'actor català ha participat en sèries de televisió com Secrets de família, Estació d'enllaç o Jet lag, i des de l'any 2010 interpreta en Claudi Guitart a La Riera. També ha rodat pel·lícules i telefilms amb directors com Ventura Pons El perquè de tot plegat, Fernando León de Aranoa Princesas o amb Nacho García Que se mueran los feos. Pere Arquillué va debutar professionalment al teatre amb l'obra Tàlem a l’any 1990, de Sergi Belbel, i a partir d'aquell moment ha participat en diversos muntatges d'aquest i també amb directors com Calixte Bieito, Lluís Homar, Xavier Albertí, Alex Rigola, Daniel Veronese i d'altres. 

Una història d'amor antiromàntica

L'obra de Samuel Beckett –creada per Miquel Górriz i Àlex Ollé– és una història d’amor antiromàntica, on Becket utilitza els tòpics romàntics i els perverteix. El protagonista no és un jove bell, valent i virtuós, sinó un pària, un home expulsat del clan familiar i social, delicat i sensible. És a dir, un ésser considerablement emprenyat amb aquest món. Paral·lelament, la mort recorre la columna vertebral de l’obra. La mort, el diàleg íntim entre Eros i Thanatos, ressona per cada racó de la peça. La transcendència d’aquesta història rau, doncs, en un paganisme mític d’arrel clàssica. Tots dos aspectes, antiromanticisme i  classicisme són bàsics en el muntatge.

Les entrades ja estan disponibles a la taquilla de la Rambla de l'Art Cambrils. El preu de les entrades anticipades és de 18.50 euros i el mateix dia de l'espectacle serà de 22,50 euros.

Comenta aquest article