El cambrilenc Josep Pajuelo, subcampió del Campionat Provincial de Veterans de tennis taula

Imatge dels quatre semifinalistes del campionat. D'esquerra a dreta: Josep M. Serret (president RTT), Jaume Querol (campió), Gregorio Sánchez (tercer), Paco Zaragozá (quart) i Josep Pajuelo (subcampió)

Aquest passat cap de setmana es va disputar al Poliesportiu Municipal de Vinaròs el Campionat Provincial de Veterans de tennis taula 2014. El torneig va reunir als millors palistes de més de 40 anys de tota la demarcació i també del nord de Castelló, procedents de diferents clubs com el CTT Vinaròs, el CTT Benicarló, el CTT Amposta, el CTT Tortosa, el CTT Gratallops, el CTT Cambrils, el Reus Deportiu, el CTT Almoster, el CTT La Selva i el Nàstic de Tarragona.

El format del torneig va estar organitzat mitjançant una fase inicial de grups on els dos primers classificats passaven a disputar un quadre de vuitens de final amb eliminatòria directa, on pràcticament hi van arribar tots els favorits. Així, els aparellaments a les semifinals van ser: Gregorio Sánchez (Nàstic) contra el cambrilenc Josep Pajuelo (Llops) que va acabar amb un resultat de 0-3, i Jaume Querol (Tortosa) contra Paco Zaragozá (Vinaròs) que es va saldar amb un marcador de 3-1.

Per tant, la final la van disputar l’actual campió del torneig, tot un mite del tennis taula tarragoní, el cambrilenc Josep Pajuelo (CETT els Llops) i el tortosí Jaume Querol (CTT Tortosa), tercer classificat de 2013. En un partit molt disputat i de llargs intercanvis. Finalment, el jugador tortosí va imposar el seu joc agressiu aconseguint la victòria per 3-1 en el marcador final. En el partit pel 3er i 4rt lloc s’enfrontaven Gregorio Sánchez (Nàstic) que va disputar un excel·lent torneig després d’imposar-se al palista local, el vinarossenc Paco Zaragozá (subcampió el 2013) per 3-1.