Esports

El Vilafortuny aconsegueix l'ascens de categoria després d'empatar en el derbi cambrilenc contra el Cambrils United B

Per Redacció

Un jugador del Roda de Barà fa una entrada a Walter en el partit disputat ahir a l'estadi municipal

Futbol

FC Cambrils 1 - At. Roda de Barà 0

Victòria agònica del FC Cambrils davant el Roda de Barà, equip que es troba només una posició per damunt a la taula classificatòria, en un partit que es va disputar al camp 2 de les instal·lacions esportives municipals, un camp de dimensions més reduïdes que el camp 1 on sempre ha jugat el FC Cambrils. Els cambrilencs van aconseguir l'únic gol del partit al minut 75 de partit quan Alejandro va rematar de cap una sacada de córner. El FC Cambrils va defensar el resultat i finalment, els tres punts van quedar-se a casa.
El FC Cambrils es manté a la 14a posició, zona de possible descens, amb un frec a frec amb el Perelló, amb qui empata a punts. El proper partit, el FC Cambrils el jugarà al camp de La Selva del Camp, equip que es troba en la penúltima posició i que ja ha baixat matemàticament a Tercera Catalana.

Tercera Catalana

Alcover 3 - Cambrils United 1

Derrota del Cambrils United al camp de l'Alcover per 3 a 1. L'equip cambrilenc es presentava al partit amb nombroses baixes i amb diferents jugadors dels equips juvenils del club. No obstant això, l'inici del partit va ser propici pels cambrilencs, amb bon joc, i el primer gol que arribava en el minut 23 de partit, mitjançant un gol de Martos. Tan sols set minuts després, els locals aconseguien l'empat i deixaven el marcador d'1 a 1 al descans.
En la represa, l'equip de Cambrils va notar les baixes, mentre que l'Alcover va començar a dominar el partit. En el minut 64 de joc, els locals capgiraven el marcador, mentre que sis minuts després, en el 70, remataven la feina, fent el tercer i definitiu gol que els donava la victòria.
Amb aquest resultat, el Cambrils United ocupa el lloc 12 i, el proper cap de setmana, rebrà la visita de l'Alhambra de Reus.

El derbi cambrilenc de Quarta Catalana va acabar amb empat a un gol



Bàsquet

AEJ Cornellà 69 - CB Cambrils 71

Victòria ajustada i in extremis del CB Cambrils a la pista de l’AEJ Riera Cornellà per 69 a 71, gràcies a una darrera cistella de dos punts anotada pel jugador Marc Duran a falta de quatre dècimes per acabar el partit.
A l’inici del partit, els cambrilencs van dominar clarament el marcador amb una renda màxima de deu punts. El segon període però va ser molt més igualat i els locals van eixugar l’avantatge cambrilenc i es van acostar en el marcador marxant al descans amb un marcador de 32 a 36. En la represa, el partit va seguir la tònica de màxima igualtat amb alternances d’uns i altres i petits avantatges en el marcador.
En el minut 8 de l'últim període el Cambrils guanyava de 5 punts (62,67), però un parcial de 5 a 0 del Cornellà empatava el partit. A continuació, dos tirs lliures anotats pels cambrilencs van deixar el marcador en 67 a 69. Finalment, el Cambrils va tenir l'oportunitat de guanyar el partit des de la línia de tirs lliures a falta de 4 dècimes del final, però es van errar els dos tirs. No obstant això, Marc Duran va fer un salt que li va permetre tocar la pilota, ficar-la dins i aconseguir la victòria per al Cambrils.

Aquest ha estat el darrer partit de la competició regular de la lliga. El CB Cambrils ha acabat en la 12a posició del grup 2 de la Segona Catalana. Atès a aquest resultat aconseguit, el Cambrils no té assegurada la permanència i haurà de lluitar per mantenir-se en la categoria en un play out que disputarà contra el CN Tàrrega, equip que ha quedat 13è classificat en el grup 3 de la Segona Catalana. El primer partit es disputarà a la pista del CB Cambrils aquest proper diumenge, a les 12 del matí. El cap de setmana següent es jugarà a la pista del Tàrrega. En cas d'empat a victòries, es jugaria un tercer partit de desempat a la pista cambrilenca.

El CB Cambrils va perdre davant la Salle de Tarragona, ahir al matí

Sènior femení

CB Cambrils 26 - AB la Salle de Tarragona 62

El Cambrils CH va guanyar a casa contra el HC Sentmenat

Hoquei


Cambrils CH 9 - HC Sentmenat 7

Futbol sala

Salou FS "B" 3 - CFS Mediterrani 2

L'equip va tornar a perdre aquest passat cap de setmana. En aquesta ocasió va ser a la pista del Salou i per un resultat de 3 a 2. Amb aquesta nova derrota, l'equip cambrilenc segueix en l'última posició del seu grup i ocupa la plaça de descens. El proper cap de setmana, l'equip té un partit transcendent ja que rep a casa el Flix FS, que ocupa un lloc per damunt de l'equip cambrilenc a tan sols un punt de diferència. En cas de victòria, el Mediterrani superaria el Flix en la classificació i abandonaria el descens.

Comenta aquest article