Societat

Tot a punt per a celebrar la jornada solidària per a la recuperació de Jordi Sánchez

Per Redacció



Cartell de la diada solidària
La colla gegantera Tota l'Endenga va acabar d'enllestir, ahir al vespre, la coordinació dels actes que se celebraran el dissabte 24 de maig i que es faran per a recollir diners per a la recuperació de Jordi Sánchez. Durant tot aquell dia se celebraran diferents activitats. Al matí, a la plaça mossèn Batalla es faran cucanyes, un vermut solidari i titelles amb les aventures de Mr. Coc. Per la tarda, al Mollet del Rec, es farà una Marxa Solidària, que es podrà fer corrents, caminant o amb patins. Un cop acabada la marxa hi haurà una ballada dels elements festius cambrilencs i, tot seguit, una xocolatada.
Per la nit, al parc del Pinaret es farà el Sopar Solidari amb l'actuació de les Ai Carai! i un concert amb els grups cambrilencs Papagayo i Toquem Fusta.

Els tiquets pel Sopar Solidari es poden comprar fins el 18 de maig i per la Marxa fins al mateix dia. Els establiments on es poden adquirir els tiquets són: Merceria Borràs, Llibreria La Pubilla, Llibreria Bellart, Quin Cacau!, Perruqueria Camí i al Pavelló Municipal d'Esports.
En l'organització dels diferents actes del dia 24 de maig hi col·laboren l'Agrupament Escolta gent de Mar, el Cambrils Club Triatló, la Penya Barça Cambrils, l'Associació d'Antics Alumnes la Salle, la Confraria de Pescadors i l'Ajuntament.

Comenta aquest article