Esports

Els Vent d’Estrop inicien una campanya de captació de vogadors per a les categories inferiors

Per Redacció

Imatge d'arxiu d'una regata

Els Vogadors de Cambrils inicien una campanya de captació de xiquets i xiquetes de 12 a 18 anys per tal que puguin provar i iniciar-se en el món del rem, en l’especialitat de rem de banc fix. El rem, especialment el que es practica a casa nostra és un esport que fomenta el treball en equip, que permet un contacte directe amb la mar i que potencia especialment la coordinació i la força.

La campanya consisteix en unes jornades de formació totalment gratuïtes, que es faran fora de l’horari escolar, en què els monitors i entrenadors del club donaran formació bàsica tant de navegació com uns tallers pràctics a la canalla on podran remar tant en llagut com en batel. A més, tots els participants rebran un obsequi. L’objectiu d’aquestes jornades és que a mig termini s’incorporin a les categories inferiors del club per tal de poder participar a les competicions oficials que es disputen durant l’estiu, i per tant, que són totalment compatibles amb d’altres esports que puguin estar practicant durant el curs escolar.

Tots aquells xiquets i xiquetes interessats en participar en aquestes jornades només cal que enviïn un e-mail al correu del club (info@ventdestrop.com) i rebran resposta al més aviat possible.

Cartell de la campanya de captació de vogadors per a les categories inferiors

Comenta aquest article