Societat

El Ball de Bastons de Cambrils actua a la localitat valenciana de Todolella

Per Redacció

Imatge dels participants a la trobada de Todolella

El passat diumenge 4 de maig, el Ball de Bastons de Cambrils es va desplaçar fins a la localitat de Todolella (País Valencià). Els bastoners cambrilencs van actuar en una trobada d'intercanvi amb la Dansa Guerrera de Todolella, grup que va participar a la Festa Bastonera de Cambrils, el passat mes de setembre.

A l'actuació també hi van intervenir la Muixeranga de Vinaròs, Les Gitanetes de Todolella i la Dansa Guerrera de Todolella. Després de fer un dinar de germanor amb les colles, els bastoners van fer un cercavila pel poble i una ballada a la plaça major. Els balls van ser la culminació de les festes d'aquest municipi valencià celebrades durant el cap de setmana. Alguns bastoners cambrilencs van viatjar al poble el mateix dissabte per gaudir de les festes amb un correbous i el bou embolat. Així van poder tastar una tradició ben diferent de la nostra terra.
A banda, l'activitat del Ball de Bastons de Cambrils no s'atura ja que tenen previst actuar a Pamplona i a Eibar a final d'aquest mes de maig dins el festival Ezpalak.

Actuació dels bastoners cambrilencs al municipi valencià

Comenta aquest article