Informació general

L'ANC Cambrils reparteix 25.500 fulletons de la campanya "Estem preparats", casa per casa

Per Redacció





L'Assemblea Nacional Catalana ha posat en marxa la campanya 'Estem preparats' amb la finalitat d'ampliar la majoria social per la independència. Dins el projecte 'El país de tots', la campanya ofereix tot d'arguments per a demostrar que Catalunya és viable i també 'una oportunitat única per construir un país més just i més pròsper'. La campanya consta de set eixos temàtics amb què vol demostrar que el país estar preparat per ser independent, per ser el proper estat d'Europa, per pagar pensions i subsidis, per compartir nacionalitats, per fer una regeneració política, per fer un estat econòmicament viable, i per construir el país de tots.
A Cambrils l’ANC ha dividit el municipi en 34 zones i s’ha creat un equip de 19 voluntaris per fer arribar els dubtes que puguin tindre els ciutadans. En aquests moments s’han repartit 5.500 fulletons per resoldre els 7 dubtes sobre la independència a diferents barris: Nou Cambrils, Molí de la Torre, la Vila, Parellada, Pinaret, la Llosa, l’Ardiaca i els Ametllers. L’ANC espera poder repartir 20.000 exemplars més per la resta d’habitatges cambrilencs abans del 9 de novembre.
 
Objectiu, arribar als indecisos

L'objectiu és arribar als indecisos, als qui encara no saben què votaran el 9 de novembre a la consulta sobre la independència de Catalunya. Per això l'ANC diu que augmentarà els esforços en l'àrea metropolitana de Barcelona i de Tarragona, que és on hi ha més gruix d'indecisos.
Set investigadors, doctors i catedràtics posen cara a la campanya 'com a mostra de la qualitat i el potencial que té Catalunya, fet que demostra que el país està preparat per a un repte de la magnitud que planteja', segons l'ANC. Són Pere Joan Cardona, investigador biomèdic i coinventor de la vacuna RUTI de la tuberculosi; Manel Esteller, Director del Programa de Epigenètica i Biologia del Càncer de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques de Bellvitge (IDIBELL); Ramon Folch, Doctor en Biologia i exsecretari general del Comitè Espanyol del Programa MaB/UNESCO i director de l’Agenda 21 de Cambrils; Imma Tubella, Catedràtica de Comunicació per la UOC i doctora en Ciències Socials; Clara Ponsatí, Doctora en Economia per la Universitat de Minnesota; Marta Espasa, Doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials i professora d'Hisenda Pública a la UB; i Cristina Sànchez, Doctora en Ciències Polítiques i Sociologia i professora titular a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la UdG.

Albert Papell-Sánchez, candidat al Secretariat Nacional de l'ANC
 

Aquest proper dissabte 10 de maig, l'ANC celebra eleccions al Secretariat Nacional. Cal dir que un dels candidats a formar part d'aquest Secretariat Nacional és Albert Papell-Sánchez, tresorer de l'ANC Cambrils


Comenta aquest article