Cultura

L'Aula de teatre del Casal de la Gent Gran actua a l'institut Salvador Vilaseca dins d'unes jornades d'intercanvi generacional

Per Redacció

Cartell de l'obra de teatre presentada per l'Aula de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran

L'Aula de teatre del Casal Municipal de la Gent Gran va actuar, el passat 30 d'abril, a l'institut Salvador Vilaseca de Reus en el marc d'unes jornades d'intercanvi generacional i de teatre social adreçat a alumnes d'ESO. Com ja van fer el passat mes de març al Casal Municipal de la Gent Gran amb alumnes cambrilencs, el grup –dirigit per Jordina Ros– va posar en escena una sàtira sobre la Guerra Civil espanyola titulada "Ells diuen guerra i jo dic NO gràcies".

L’espectacle humorístic reflecteix no només els vencedors i els vençuts, la repressió i el feixisme, sinó també l’amistat, l’heroisme, la valentia i la llibertat. És una visió desdramatitzada de la Guerra Civil espanyola, una reflexió sobre les guerres, sense bons ni dolents. L’objectiu de l’activitat és crear punts de trobada entre dos grups de generacions diferents, en aquest cas, adolescents i gent gran. A través de d'una dinàmica teatral, es genera un espai de reflexió col·lectiva.

Comenta aquest article