El ciclista cambrilenc Àlex Sánchez guanya una nova cursa de la Copa d'Aragó, a Sabiñánigo

Alejandro Sánchez durant la prova disputada a Sabiñánigo, el passat diumenge

El ciclista cambrilenc Alejandro Sánchez va disputar, el passat diumenge 27 d'abril, una nova cursa de la Copa d'Aragó, a la localitat de Sabiñánigo (Osca). La prova va consistir en un circuit de 2 quilòmetres al qual s'havien de fer 20 voltes per tal de completar un total de 40 quilòmetres. A més, en les voltes 4, 8, 12 i 16, els corredors havien de passar per un esprint. En la primera volta, un company del cambrilenc va escapar-se del grup per fer tasca d'equip i, en la segona volta, Sánchez va atacar i va poder escapar-se en solitari. Fins i tot, Sánchez va poder doblar el pilot de corredors. El cambrilenc va ser primer en cadascun dels esprints i també va quedar primer de la cursa en l'arribada a la línia de meta, a força minuts de distància del segon i del tercer classificat. L'Àlex va aconseguir les dues primeres posicions i va pujar al podi en dues ocasions.