Informació general

Oliver Klein (NMC): “La manca de capacitat per resoldre els conflictes fa que l’equip de govern, en comptes de treballar, faci trampes i s’amagui”

Per Redacció

Els tres regidors de l'NMC, Santi Gámez, Oliver Klein i Cinta Ballesté, en la sessió plenària de finals de març

El portaveu del grup municipal de Nou Moviment Ciutadà (NMC), Oliver Klein, ha qualificat "d’improvisada, arbitrària i tramposa" la decisió de l’equip de govern de convertir en extraordinari el ple ordinari que s’havia d’haver convocat per aquest passat dimarts dia 29 d'abril i que s'ha convocat per avui dimecres. A banda de considerar "un fet insòlit que l’alcaldessa no ens ho hagi comunicat mitjançant l’instrument habitual de la Junta de Portaveus". 
Ambdues decisions, que Klein ha titllat "de sorprenents i mai vistes" responen, segons ha afirmat el regidor del NMC en un comunicat, "a l’estratègia, que ja va sent massa habitual, d’amagar el cap sota l’ala a la que ens tenen acostumats l’alcaldessa i els seus socis de govern davant la incapacitat de resoldre els embolics que ells mateixos han anat generant. La manca de capacitat per resoldre els conflictes existents a Cambrils fa que l’equip de govern, en comptes de treballar per millorar les seves prestacions, faci trampes i s’amagui cada vegada més".

"Actitud molt poc democràtica i una estafa a tots els cambrilencs"

Pel portaveu del NMC "limitar el debat en un plenari, convertint-lo d’ordinari en extraordinari, i endarrerint-lo un dia, és una actitud molt poc democràtica i una estafa a tots els cambrilencs i cambrilenques, més si tenim en compte la transcendència d’alguns dels punts de l’ordre del dia de la mateixa sessió, com per exemple pot ser la contractació –sense informació prèvia als grups municipals de l’oposició–, d’un nou gerent per Aparcam”. El govern no ha confirmat l’existència de cap tipus de procés de selecció per cobrir aquesta plaça, a la vegada que la persona que finalment sembla que serà l’escollida no aporta un perfil aparentment adequat, ni amb experiència suficient, per cobrir les necessitats de l’empresa pública en qüestió.

En aquest sentit, Klein creu que "l’absència de preguntes per part de l’oposició al plenari és la gota que fa vesar el got i demostra que aquest govern ja no té força ni idees per continuar al capdavant del govern municipal i afrontar un debat obert sobre uns conflictes que fa temps que duren i que són urgents de resoldre com els que fan referència a l’Escola Municipal de Música o a la Policia Local". El regidor del NMC creu que "l’alcaldessa ha llençat, definitivament, la tovallola, davant la incapacitat, inoperància i desorientació de l’equip de govern que l’acompanya". Davant d’aquesta situació, Klein afirma que "estem al final d’una etapa de govern que haurà estat, sense cap mena de dubte, negativa pel futur de Cambrils; si no s’hi posa remei aviat i s’inverteix la tendència no ens quedarà més que pagar-ne les conseqüències inoportunes".

Comenta aquest article