El Cambrils Club Triatló obté la sisena posició a la lliga de duatlons de carretera

El cambrilenc Àlex Llaveria, el segon per la dreta, va ser primer en la categoria sub23

Aquest passat dissabte 26 d' abril va tenir lloc l'última prova de duatló de carretera de la temporada, a la comarca de La Segarra, en la que hi van participar tres triatletes del Cambrils Club Triatló: Jordi Ferré, Ruben Toledano i Àlex Llaveria. En la competició va destacar la gran actuació d'Àlex Llaveria que aconseguia la primera posició dins de la categoria sub23. En la classificació per clubs, l'equip cambrilenc assolia la sisena posició. Amb aquesta prova es donava per acabada la temporada. El Cambrils Club Triatló ha quedat en el sisè lloc de la lliga de clubs, per darrere de Fasttriatlon Club amb 614 punts, el CN Vic amb 590 punts, el CN Ploms amb 566 punts, el CERR Igualada amb 520 punts, el Club Triatló Granollers amb 510 punts i Cambrils Club Triatló que ha sumat 500 punts.

Inici de la temporada de triatlons

D'altra banda, diumenge 27 d'abril, s'iniciava la temporada de triatlons, a la localitat de Blanes. En aquesta ocasió, Beryl Barber va representar al Cambrils Club Triatló en la distància esprint. Aquell mateix dia, gran part de l'equip cambrilenc es va traslladar a Sant Carles de la Ràpita per participar en el Triatló Doble Olímpic Terres de l'Ebre, amb un total de 3000 metres nadant, 90Km en bicicleta i 20 de cursa a peu.