Cultura

La jove poeta Elena González presenta el seu primer llibre, "Amor-Dolor y otros temas"

Per Èlia Bellmunt



Elena González acompanyada del seu padrí literari, Carlos Martín, mentre aquest recita els seus poemes
La jove poeta Elena González, de 19 anys, va presentar el seu primer llibre Amor-Dolor y otros temas el passat dissabte 13 de maig. L’acte, organitzat per l’Associació Cultural de Vilafortuny, va tenir lloc a l’ermita de Mas d’en Bosch. Familiars, amics i veïns van omplir l’ermita per acompanyar la jove en el seu debut literari.

En aquest primer llibre, l’Elena ha recopilat poemes que versen sobre l’amor i el dolor que aquest comporta, però tamé ha inclòs d’altres temes com ara la mort o el sofriment. La jove, que és aficionada a la literatura des que era petita, té molt més material que desitja que ben aviat es doni a conèixer en successius llibres. Els beneficis d’Amor-Dolor y otros temas es destinaran íntegrament a la Fundació Nicaragua.

Encarna Moreno –presidenta de l’Associació Cultural de Vilafortuny– va ser l’encarregada de donar la benvinguda als assistents per cedir, tot seguit, la paraula a Fernando Bermejo, que va conduir l’acte. En el decurs d’aquest es van llegir fragments dels poemes d’Elena González i les pauses es van omplir amb diverses peces musicals interpretades en directe. Un refrigeri servit a l’exterior de l’ermita va posar el punt i final a la vetllada, que es va cloure amb la intervenció de la regidora de Cultura, Neli Queral.

Comenta aquest article