Derrotes del FC Cambrils i del Vilafortuny, empat del Cambrils United i victòria del Cambrils United B

El Remolins Bítem es va imposar al FC Cambrils en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - Remolins Bitem 3

Derrota del Cambrils a casa contra el Remolins Bitem. Els cambrilencs van dominar els primers minuts del partit i van tenir dues ocasions clares de gol que no es van materialitzar, Al minut 14, el jugador cambrilenc Víctor Reales marcava el gol en pròpia porta a favor del Remolins Bitem. Només sis minuts més tard, l'àrbitre va xiular un penal en contra del Cambrils (2-0), resultat amb el que va acabar la primera part. A la segona part, els cambrilencs van sortir amb ganes d'intentar empatar el partit. Només començar, el Cambrils va tenir una nova oportunitat que per alguns va ser un gol fantasma però que l'àrbitre no va donar per bo. Al minut 60, el Remolins Bítem aconseguia el tercer gol i el Cambrils, lluny de perdre l'esperança, va lluitar i els gols van arribar al minut 71 (Roldan) i al 74 (Deiver). Amb el resultat de 2-3, el Cambrils va disposar d'un parell d'ocasions per empatar el partit però no la sort no el va acompanyar.

La propera setmana, el Cambrils jugarà a casa del Reddis, primer classificat. A hores d'ara, l'equip cambrilenc es troba en fase de descens, en quinzena posició.

Tercera Catalana

Vila-seca 1 - Cambrils United 1

Empat del Cambrils United a casa del Vila-seca, líder de Tercera Catalana. L'equip cambrilenc va afrontar el partit amb moltes ganes i va disposar de fins a quatre ocasions clares de gol a la primera part per avançar-se al marcador. Els gols, però, no van arribar fins al minut 77, quan Alejandro, del Cambrils United, va marcar el gol a favor del cambrilencs. A partir d'aquest gol, el Cambrils United va tenir dues ocasions molt clares de gol per marcar el 2-0 però no van tenir sort. El Vila-seca va marcar en temps de descompte, al minut 95.

El proper partit del Cambrils United serà a casa contra el Mas Pellicer, cinquè classificat. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa l'onzena posició.

Quarta Catalana

Maspujols 4 - Vilafortuny 2

Primera derrota de la temporada del Vilafortuny a casa del Maspujols. L'equip cambrilenc disputava un partit complicat degut a les baixes dels seus jugadors i només comptava amb 12 jugadors per enfrontar-se al Maspujols. L'equip local va anar per feina i el primer gol va arribar al minut 23. Ser minuts més tard, Raimon aconseguia el gol de l'empat però el Maspujols va pressionar i al minut 38 va marcar el 2-1. La segona part va continuar amb la mateixa tònica i el Maspujols va marcar el 3-1 al minut 49. Al minut 68, Rafa ajustava el resultat (3-2) i el Vilafortuny va intentar empatar el partit però al minut 74, el Maspujols marcava el definitiu 4-2. Des de l'equip cambrilenc han deixat palès que l'equip local va fer servir la duresa en algunes accions del joc, el van interrompre amb contínues faltes i aturades del partit i van pressionar molt l'equip cambrilenc. També s'han queixat de la permissivitat de l'àrbitre en algunes d'aquestes accions que no van ser sancionades ni amb targeta ni amb falta.

La propera setmana, el Vilafortuny jugarà a casa del Riudoms, cinquè classificat.

Salou 0 - Cambrils United B 4

Victòria absoluta del Cambrils United B a casa del Salou. El partit va començar bastant fort per part dels dos equips però el Cambrils United B es va saber imposar al Salou i al minut 11, Àngel marcava el 0-1. Al minut 31, Jordi ampliava el resultat a favor del Cambrils United B (0-2), resultat amb el que s'anava al descans. La segona part va continuar amb el domini absolut de l'equip cambrilenc, que va marcar el tercer gol al minut 53, obra d'Àngel, i al minut 66, a càrrec de Joaquin.

La setmana que ve, el Cambrils United jugarà a casa contra l'Espluga de Francolí, setè classificat. Actualment, els cambrilencs ocupen la dotzena posició de la classificació.

Ploms Salle-Reus B 85 - CB Cambrils 82

El sènior A va jugar aquest cap de setmana contra el Ploms  Salle-Reus B, el rival més directe de la categoria. Els cambrilencs van reviure la derrota de la setmana passada contra el Sant Despí i van perdre en el temps de pròrroga. Els veterans no van fer un mal partit. El primer quart dels de Juanfran va ser fluix, en el minut 5 perdien de 9 punts, en el minut 7 de 14 i a la fi de 12 (10-22). En el segon període, els cambrilencs van posar-se les piles i van poder reduir el desavantatge a 5 punts i aquest quart va acabar amb un empat 30-30. En el 3r període, els cambrilencs van aconseguir donar la volta al marcador i posar-se al davant. En el minut 4, guanyaven de 4 punts, (35,39), A continuació reacció local i alternances en el marcador per tornar als 4 punts, (45,49) al minut 9 i el tercer quart va acabar amb un resultat favorable de 48-51. L'últim quart, els cambrilencs van anar incrementant l'avantatge fins als 9 punts (màxim del partit), (52,61) al minut 4. El Ploms amb un parcial de (6,0) va aconseguir reduir el desavantatge a 3 punts,  (58,61), minut 6 i escaig. Els visitants van recuperar-se i arribar als 6 punts, (60,66). Els reusencs en el minut 9 van empatar el partit a 67 punts. En el minut 10 els de Juanfran quan anaven 2 punts al davant, van tenir la possibilitat de sentenciar el partit amb dos tirs lliures, que van fallar. Quan no hi havia temps material, els locals van llençar un 2 més que els va permetre empatar el partit a 71 i, no guanyar-lo, ja que no van anotar el tir addicional i d'aquesta manera van forçar la pròrroga.
En el temps de pròrroga, els cambrilencs, carregats de personals, van començar el període afegit amb un despiste defensiu que va aprofitar el pivot reusenc amb un parcial de (7,0), producte de 2 cistelles de 2 punts i un triple i avançar el seu equip de 7 punts. Tot i això els cambrilencs van aconseguir empatar el partit a 82 a falta de 1 minut per acabar, però 3 faltes personals xiulades en contra, de les quals el Ploms només va transformar-ne 3 punts, va posar el marcador en un (85,82) a falta de 14 segons; els jugadors cambrilencs ho van intentar però amb tan poc temps no van poder fer res.

Sènior Femení

CB Aguiles 70 - CB Cambrils 27

Handbol

H Palautordera-Salicru 29 - CH Cambrils 23

Derrota cambrilenca a la visita a la pista del Palautordera, que deixa els cambrilencs a dos punts de la zona de permanència a manca de dues jornades, en les que s’enfrontaran als dos rivals directes en la lluita per mantenir la categoria.
L’equip cambrilenc va sortir força concentrat a la pista i durant els primers minuts la igualtat va ser la tònica dominant, però un cop superat el primer quart d’hora (8-6), els locals van començar a agafar distància en el marcador, obtenint una renda important en arribar-se al descans (16-10).
L’inici del segon temps va ser esperançador per als cambrilencs, que en els primers deu minuts van poder retallar les distàncies i situar-se a només tres gols (17-14), però tot i intentar apropar-se més, els vallesans  van aconseguir resistir les escomeses visitants i poc a poc van tornar a portar el partit al seu ritme, ampliant les rendes i arribant al tram final amb cinc gols d'avantatge, que deixaven el partit vist per sentència.
La derrota deixa els cambrilencs en la zona de descens, però a dos punts dels seus rivals directes, Sant Boi i Gavà, amb qui s’enfrontarà en les dues jornades que resten de competició. Així que hauran de sumar els quatre punts i mirar de guanyar del màxim de gols possibles per sortir beneficiat en cas d’empat a punts.

Resultats d'equips del club:
Sènior femení: CH Cambrils 22 – H La Llagosta 11
Bona victòria de l’equip sènior femení del club, que afiança la segona posició de la classificació del seu grup de la copa federació i que en els propers encontres es jugarà les opcions de classificar-se per a la fase final de la competició.

Cadet masculí: CH Cambrils 26 – H Salou 46
Derrota de l’equip cadet, que va caure enfront el líder destacat de la categoria. Els locals van intentar mantenir la igualtat en el marcador, però es van veure superats pels salouencs amb un joc molt ràpid i eficaç.