Esports

El partit de la final de la Champions League es podrà seguir a través d'una pantalla gegant al Palau d'Esports

Per Redacció

Les Àrees de Joventut i d'Esports de l'Ajuntament, amb la col·laboració de la Penya Barcelonista de Cambrils, han decidit instal·lar, el proper 17 de maig  i amb motiu de la final de la Champions League entre el FC Bracelona i l'Arsenal, una pantalla gegant al Palau Municipal d'Esports.

Habitualment la retransmissió d'alguns partits importants, com és el cas del partit que va significar l'obtenció de la lliga per part del Barça l'any passat, s'havien fet a la plaça d'Aragó, organitzat per la
Penya Barcelonista de Cambrils. Enguany s'ha previst canviar d'ubicació en previsió de l'afluència de gent, tenint en compte la importància del partit. Per altra banda, segons explicava ahir el regidor d'Esports –Jordi Savall– en declaracions a Revista Cambrils Diari Digital "enguany no es podia celebrar a l'aire lliure, ja que a  l'hora que es juga el partit encara hi haurà claror i l'empresa que muntarà la pantalla ens va  advertir que amb la llum del dia la pantalla no es veuria bé".

El pavelló obrirà les seves portes a les vuit del vespre i retransmetrà el partit, que s'iniciarà a tres quarts de nou. Segons Jordi Savall, està previst posar cadires al centre de la pista per a tots aquells que vagin a veure el partit al Palau d'Esports.

Comenta aquest article