Esports

Les cambrilenques Camí Gibert i Irati Vidal, jugadores del Club Handbol Ascó, poden proclamar-se campiones de la Lliga Catalana

Per Redacció

Les cambrilenques Camí Gibert, a la dreta de la imatge, i Irati Vidal, la tercera per l'esquerra

Les cambrilenques Camí Gibert i Irati Vidal formen part de la plantilla de l'actual líder de la Lliga Catalana d'Handbol, el Club Handbol Ascó. Ambdues jugadores estan completant una temporada que pot ser històrica per al seu club. El combinat ebrenc s’ha mantingut al capdavant de la màxima competició catalana durant les vint-i-dues jornades del campionat, classificant-se així per a la fase final com a ferm candidat al títol de lliga. Tot plegat, fruit d’una temporada d’ensomni on les jugadores de Josep Serra només han cedit quatre derrotes i un empat.
Les cambrilenques segueixen treballant per concloure la competició tal com la van començar, és a dir, com a primeres classificades. De fet, després de jugar la fase final, els dos primers equips classificats tindrien la possibilitat de disputar la fase d’ascens a la Divisió d’Honor Plata, competició que es juga a nivell estatal.

Treball, entrega i sacrifici

Camí Gibert com Irati Vidal comparteixen vestidor des de fa dues temporades. Tot i això, les seves històries són totalment diferents. La Camí va arribar a les files del club ebrenc provinent del Club Handbol Amposta, mentre que la Irati ho va fer directament des del Club Handbol Cambrils. A més, mentre la Camí ja porta tres temporades defensant els colors de l’Ascó, la Irati completarà el seu segon any a l’equip.

En aquest sentit, cal destacar que els èxits assolits per les cambrilenques no només són fruit de l'esforç esportiu i de l’exigència a nivell d’entrenaments i partits, sinó que també se li ha de sumar el sacrifici d’haver de fer uns 50 minuts de viatge en cotxe per desplaçar-se als entrenaments dos dies a la setmana. A més, el divendres és l'únic dia que la Irati pot acudir als entrenaments a Ascó, perquè ha de compaginar els seus estudis a Cerdanyola del Vallès. De fet, durant la setmana, la cambrilenca s'entrena amb l’OAR Gràcia de Sabadell, equip de la mateixa competició.

Comenta aquest article