Cultura

La cambrilenca Susana Rubio publica la seva primera novel·la "Singulares. El eslabón perdido"

Per Redacció

Susana Rubio amb la seva primera novel·la "Singulares. El eslabón perdido"

Ben aviat estarà a la venda a algunes llibreries de Cambrils la primera novel·la de l’escriptora cambrilenca Susana Rubio. La novel·la porta per títol "Singulares. El eslabón perdido", està escrita en castellà i és la primera part d’una trilogia que s’emmarca en la novel·la fantàstica i de temàtica juvenil. Editorial Círculo Rojo ha estat l’editorial responsable de l’edició.

La novel·la explica la història amorosa d’uns adolescents i les relacions que s’estableixen entre ells, alhora que s’hi barreja un aire de ciència ficció des del moment que es descobreix que alguns d’aquests protagonistes tenen trets humans més evolucionats que els de la resta. Els escenaris de la història són prou familiars per als lectors cambrilencs, perquè es desenvolupen en els paisatges personals de l’escriptora com són Cambrils i zones properes com Santa Marina de Pratdip.

Aquesta novel·la presenta la particularitat que s’ha editat gràcies al micromecenatge realitzat a través del portal d’Internet Verkami; és a dir, a l’aportació d’una quarantena de mecenes que ha variat entre els 5 i els 175 euros, a canvi de rebre com a recompensa diferents productes relacionats amb la novel·la i l’escriptora, que van des de l’edició del llibre en PDF fins a l’entrega de diferents exemplars de la novel·la signats per l’escriptora.

Comenta aquest article