Esports

Ivan Cervantes torna a guanyar una prova del Mundial d'enduro i consolida el seu liderat

Per Redacció

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes es consolida com a líder del Mundial d'enduro, després de quedar segon en la primera jornada del Gran Premi de Portugal, a la ciutat de Guimaraes, i aconseguir la victòria en la segona jornada d'aquest mateix gran premi disputat aquest cap de setmana.

Ivan Cervantes, de l'equip KTM, va superar clarament la resta de pilots. Va avantatjar en trenta segons el segon classificat –l'italià Simone Albergoni (Honda)–, en gairebé un minut el també italià Alessandro Belometti (KTM) –que va quedar en tercer lloc–  i en un minut i mig Petri Pohjamo (TM), que va quedar en quarta posició.

Després de la prova d'aquest darrer cap de setmana, i havent-se disputat ja quatre carreres del Mundial, la classificació general de la categoria E-1 queda encapçalada per Ivan Cervantes amb un total de 94 punts (dues victòries i dos segons llocs), Simone Albergoni amb 83 punts és el segon classificat i el tercer és Petri Pohjamo, que suma un total de 77 punts.

La següent prova del Mundial d'enduro es disputarà aquest proper cap de setmana al País Basc, a la localitat de Gernika.

Comenta aquest article