Societat

El Rotary Club Cambrils celebra els 20 anys d'existència

Per Lluís Rovira i Barenys

Manuel Herreros, governador del districte Rotary, en un moment de la seva intervenció en l'acte d'ahir

El Rotary Club Cambrils va celebrar, ahir a la nit, el sopar commemoratiu dels 20 anys de l'entitat. Va ser una nit per repassar la trajectòria del Rotary Club Cambrils durant tot aquest període i per fer un seguit de reconeixements públics, un dels quals, a la persona que va tenir un paper clau en el naixement de l'entitat a Cambrils, Joan Pedrell. El mateix Pedrell va explicar que ell formava part del Rotary de Reus i que va ser la persona que va engegar el Rotary a Cambrils, apadrinat pels de Reus. El recordatori dels 20 anys, a més, es va fer amb la projecció d'imatges de les activitats rotàries que es van mostrar a través d'un aparell de televisió.
La celebració d'ahir també va servir per a fer un reconeixement a l'artista local David Callau, autor de l'escultura que va servir de guardó pel Cambrilenc Distingit, lliurat per l'entitat aquest passat mes de desembre a Lluís Recasens. David Callau va fer la cessió dels drets d'explotació i d'imatge de la seva creació escultòrica al Rotary Club Cambrils.
A banda, l'acte d'ahir també va servir per apadrinar la creació d'un club Rotary a Gandesa. El representant del que serà aquesta nova entitat, Juanjo Galcerà, va rebre l'apadrinament de l'actual president del Rotary Club Cambrils, Tomàs Jornet. També es va fer el sorteig, entre els assistents, d'un quadre de la pintora Anna Andreu.

Assemblea rotària de districte a Cambrils, el març de 2015

La commemoració dels 20 anys va comptar, a més, amb la presència del governador Rotary 2013-2014 del districte 2202, Manuel Herreros, del Rotary Club de Torrelavega així com del governador electe, és a dir, el que ocuparà el càrrec en el període 2014-2015, Ignacio Martínez de Cardeñoso, del Rotary Club Barcelona Condal i, també, del governador nominal, el que ocuparà el càrrec el període 2015-2016, Sergio Aragón, del Rotary Club Barcelona Diagonal. Precisament en aquest període, i concretament entre el 20 i el 22 de març de 2015, hi ha prevista l'assemblea rotària de districte a Cambrils, un acte que acostuma aplegar unes 300 persones.
Amb les paraules de l'alcaldessa, mercè Dalmau, i dels representants del Rotary Club de Reus, es va donar per acabat l'acte.

Joan Pedrell, fundador del Rotary Club Cambrils, en un moment del seu parlament

Comenta aquest article