Societat

L’empresa dels cambrilencs Hermanos Guasch Embarcaciones Deportivas celebra el seu vintè aniversari

Per Redacció



Logotip del vintè aniversaris dels Hermanos Guasch
L’empresa dels cambrilencs Hermanos Guasch Embarcaciones Deportivas S.A. celebra, enguany, el seu vintè aniversari. Després d’una llarga trajectòria –els inicis daten de l’any 1986, quan José Maria Guasch es va iniciar en el mercat nàutic– va seguir, l’any 1994, amb la constitució de l’actual companyia. De fet, l’empresa Hermanos Guasch es va fundar oficialment, el 2 de maig de 1994, en un local del port esportiu de l’Hospitalet de l’Infant, des d’on s’oferia un servei de postventa als usuaris nàutics. Actualment, Hnos. Guasch és distribuidor oficial de la prestigiosa drassana Beneteau per a Tarragona, Barcelona i el nord de Castelló. Compta amb unes instal·lacions actuals de 8.000 metres quadrats, destinats a exposició, oficines, taller, magatzem, naus de pupil·latge i una flota de vehicles de taller mòbil, totalment equipats per donar servei a qualsevol port que el client necessiti. A més, recentment, l’empresa també ha obtingut la certificació de qualitat ISO 9001:2008 de la Lloyds Register Quality Assurance (LRQA).

L’any 2011 va néixer la divisió xàrter. A través de l’empresa del grup Barcelona Charter (www.barcelonacharter.net), Hnos. Guasch ha consolidat una exposició permanent d’embarcacions Beneteau flotants que serveixen per a la promoció de la marca i la seva venda. Amb el port base al Port Olímpic de Barcelona, l’empresa Charter neix per cobrir la demanda de productes de qualitat i compta amb embarcacions de motor i vela, entre 6 i 15 metres d’eslora.

Exposició permanent al Club Nàutic Cambrils

Per altra banda, a través d’un acord de col·laboració entre Hnos.Guasch i el Club Nàutic Cambrils, s’ha establert una exposició d’embarcacions a l’aigua permanent, tant d’embarcacions noves com d’ocasió. Aquestes estan situades al moll de ribera del club per tal que aquelles persones interessades en adquirir un model Beneteau puguin provar-les al mar. A més, enguany, l’empresa dels cambrilencs celebra el seu vintè aniversari amb un contracte de distribució de motos d’aigua de la marca Yamaha.

Festival de proves Beneteau i Yamaha durant la Fira Marítima de la Costa Daurada

Enguany, a la 7a Fira Marítima de la Costa Daurada i, amb motiu del 50 aniversari del Club Nàutic Cambrils i el 20 aniversari de l’empresa Hnos. Guasch s’organitzaran diferents activitats. Del 16 al 18 de maig i del 19 al 25 de maig, se celebrarà el Festival de proves Beneteau amb una àmplia gamma de productes d’aquesta marca i motos d’aigua Yamaha. Els interessats podran provar les embarcacions abans de realitzar qualsevol compra.

Comenta aquest article