Turisme de Cambrils participa en la presentació del pla dactuacions de Saborea Espanya 2014
El patronat de Turisme de lAjuntament de Cambrils va participar en la presentació del pla d'actuacions de Saborea Espanya per aquest 2014. La trobada de destinacions turístiques va tenir lloc en el marc del Fòrum Gastronòmic celebrat a la Corunya del 23 al 25 de febrer. A més, Cambrils també va intervenir en les reunions prèvies per aprovar aquest pla, com a soci fundador de lassociació de destinacions per a la promoció del turisme gastronòmic que impulsa el club gastronòmic i com a membre de lexecutiva de Saborea.
Iniciatives per aquest 2014
Amb lobjectiu de difondre la gastronomia espanyola a nivell estatal i internacional, lassociació ha organitzat un programa dactivitats i d'esdeveniments promocionals. El tret de sortida daquest 2014 va ser el primer congrés Saborea Espanya a Madrid Fusion 2014, on cuiners estatals van explicar les claus de la cuina espanyola. Altres iniciatives pel 2014 són: el desenvolupament de la marca Saborea per a productes agroalimentaris amb lobjectiu de defensar els autòctons; lorganització del Campionat del Món de Gastronomia; el desenvolupament duna central de reserves dhoteleria i una xarxa de restaurants espanyols a lestranger. A més, es continuarà apostant per la celebració del Dia Mundial de la Tapa i amb promocions estatals a través de blogtrips especialitzats en gastronomia i turisme. També es preveu la presència en fires i limpuls de noves iniciatives de la mà dels empresaris del secor. A nivell internacional, es realitzaran esdeveniments en el mercat britànic, francès i alemany.
Iniciatives per aquest 2014
Amb lobjectiu de difondre la gastronomia espanyola a nivell estatal i internacional, lassociació ha organitzat un programa dactivitats i d'esdeveniments promocionals. El tret de sortida daquest 2014 va ser el primer congrés Saborea Espanya a Madrid Fusion 2014, on cuiners estatals van explicar les claus de la cuina espanyola. Altres iniciatives pel 2014 són: el desenvolupament de la marca Saborea per a productes agroalimentaris amb lobjectiu de defensar els autòctons; lorganització del Campionat del Món de Gastronomia; el desenvolupament duna central de reserves dhoteleria i una xarxa de restaurants espanyols a lestranger. A més, es continuarà apostant per la celebració del Dia Mundial de la Tapa i amb promocions estatals a través de blogtrips especialitzats en gastronomia i turisme. També es preveu la presència en fires i limpuls de noves iniciatives de la mà dels empresaris del secor. A nivell internacional, es realitzaran esdeveniments en el mercat britànic, francès i alemany.