Societat

El segon Concurs infantil de disfresses reuneix una setantena de xiquets

Per Berta Ruiz

El guanyador del segon concurs infantil de disfresses va anar disfressat de David Bisbal, coach del programa La Voz de Telecinco

Prop d’una setantena de xiquets i xiquetes –concretament 69 participants– van participar, ahir al migdia a la plaça del Pòsit, al segon Concurs infantil de disfresses de Carnaval. En aquesta nova edició, el certamen va tornar a tenir molt bona acceptació, tant de participants com de públic. Recordem que l'any passat, el concurs es va fer al passeig d'Albert.
Els més menuts van anar disfressats de personatges ben diversos, des d’animals, pirates, princeses, fades, superherois, entre molts d’altres. Tots ells van desfilar per una catifa, davant de l’atenta mirada del jurat del concurs que va estar format per diferents representants del consistori carnavalesc. El jurat va estar atent a totes les disfresses presentades i van valorar l’originalitat, la qualitat de la disfressa i la gràcia al desfilar. El primer classificat va anar disfressat de David Bisbal com a coach al programa La Voz de Telecinco, el segon va anar de drag queen, mentre que la tercera classificada va anar de fada.

Tots els participants van ser obsequiats amb una bossa de llaminadures i joguets. A banda, el jurat també va triar els tres primers premis que van ser obsequiats amb vals de 60, 40 i 30 euros, respectivament, per a gastar a la botiga de joguets Rialles.

Comenta aquest article