Societat

El cuiner navarrès José Aguado, amb una estrella Michelin, farà una demostració culinària de verdures a La Sacristia Port

Per Redacció



José Aguado oferirà un menú degustació a la Sacristia Port
Demà a la nit, el cuiner navarrès José Aguado, amb una estrella Michelin, farà una demostració culinària de verdures al restaurant La Sacristia Port de Cambrils. El xef, propietari del restaurant Príncipe de Viana, està considerat com un dels millors cuiners de verdures d'Espanya. Demà a la nit, oferirà un menú de verdures d'hivern de Navarra compost per vuit plats i postre, acompanyats de vins de les bodegues Príncipe de Viana, per 35 euros.

Aguado ha estat sempre en contacte amb les verdures, primer com a agricultor i posteriorment com a cuiner i hoteler especialitzat. Actualment és el president de la Federación de Sociedades Gastronómicas de Tudela i el president de la Asociación de Restaurantes de Verdura Tudelana. El xef és un dels cuiners més coneguts de Navarra en el sector de les verdures i la gastronomia, fins el punt de ser reconegut pels millors crítics gastronòmics com el cuiner espanyol que cou millor les verdures.

Vuit plats

El menú degustació estarà format per vuit plats: Amanida de temporada (cabdells i xicoira); cebes estofades amb una aroma de pebre de Jamaica i puré de fonoll; bledes amb tempura verda; borratja amb patates i oli d'oliva verge extra; caneló de bròquil gratinat amb remolatxa; carxofes cuites amb fongs del Pirineu; card cuit amb ametlles i passes fregides i manetes de porc amb carxofes fregides i salsa de carn. De postre, el cuiner elaborarà un cremós de xocolata amb mousse d'espàrrecs.

Per assistir al menú degustació s'ha de reservar als telèfons 977 363403 o bé al 687 966406.

Comenta aquest article