El cuiner navarrès José Aguado, amb una estrella Michelin, farà una demostració culinària de verdures a La Sacristia Port
![]() | |
José Aguado oferirà un menú degustació a la Sacristia Port |
Aguado ha estat sempre en contacte amb les verdures, primer com a agricultor i posteriorment com a cuiner i hoteler especialitzat. Actualment és el president de la Federación de Sociedades Gastronómicas de Tudela i el president de la Asociación de Restaurantes de Verdura Tudelana. El xef és un dels cuiners més coneguts de Navarra en el sector de les verdures i la gastronomia, fins el punt de ser reconegut pels millors crítics gastronòmics com el cuiner espanyol que cou millor les verdures.
Vuit plats
El menú degustació estarà format per vuit plats: Amanida de temporada (cabdells i xicoira); cebes estofades amb una aroma de pebre de Jamaica i puré de fonoll; bledes amb tempura verda; borratja amb patates i oli d'oliva verge extra; caneló de bròquil gratinat amb remolatxa; carxofes cuites amb fongs del Pirineu; card cuit amb ametlles i passes fregides i manetes de porc amb carxofes fregides i salsa de carn. De postre, el cuiner elaborarà un cremós de xocolata amb mousse d'espàrrecs.
Per assistir al menú degustació s'ha de reservar als telèfons 977 363403 o bé al 687 966406.