Esports

Set podis per al CP Cambrils al primer trofeu de categories de la temporada

Per Redacció

Patinadores del CP Cambrils que van participar al Trofeu de categories, el passat diumenge a la tarda. D'esquerra a dreta: Alba Muñoz, Maria Carbó, Laura Martínez, José Luis Montull, Núria Ramiro (entrenadora) i Judith Vicente (entrenadora)

Deu patinadores de l'equip de competició del CP Cambrils van participar aquest passat diumenge, 23 de febrer, al primer trofeu de categories d’aquesta temporada, que es va disputar a Amposta. Les cambrilenques van aconseguir un total de cinc podis.
En el nivell A –que correspon a aquells patinadors que, en la temporada anterior han participat al campionat de Catalunya–, en la categoria infantil, la patinadora Sheila Hurtado va obtenir la 1a posició, Laia Gavaldà la 2a i Itziar Rofes la 6a; en la categoria cadet, Alba Muñoz assolia també la 1a posició. En el nivell B; en la categoria aleví, José Luis Montull obtenia la 1a posició, Maria Carbó la 2a i Laura Martínez la 7a; la en categoria infantil, Núria Cardona va quedar la 13a; en la categoria juvenil, Paula Bonillo assolia la 3a posició i, per últim, en la categoria sènior, Rebeca Franqueza quedava en la 1a posició.

Per altra banda, les patinadores del grup de xou del CP Cambrils es desplaçaran, aquest proper cap de setmana a Santiago de Compostel·la, per participar al campionat d’Espanya de grups xou.

Patinadores del CP Cambrils que van participar diumenge al matí. D'esquerra a dreta: Núria Ramiro (entrenadora), Paula Bonillo, Rebeca Franqueza, Laia Gavaldà, Núria Cardona, Itziar Rofes, Sheila Hurtado i Judith Vicente (entrenadora)

Comenta aquest article