Una seixantena de persones participen en dos tallers sobre higiene i seguretat alimentària
![]() |
Aspecte de la sala on es va impartir el taller sobre higiene i alimentació |
La sala polivalent de l'Ateneu va acollir, els passats 12 i 19 de febrer, un taller de formació gratuït titulat "Riscos Sanitaris: Prerequisits" sobre les normes sanitàries que fixen els requisits dhigiene que han de complir els productes alimentaris. El taller dhigiene i seguretat alimentària ofert per lÀrea Municipal de Salut Pública conjuntament amb lAgència de Salut Pública de Catalunya es va realitzar, un any més, amb èxit de participació amb una seixantena de persones i una valoració molt positiva per part dels assistents.
LAjuntament de Cambrils, a través del Servei de Salut Publica, té com a missió oferir eines i suport als titulars i treballadors dels establiments de Cambrils dedicats a la venda i servei de productes alimentaris que els ajudin a gestionar la millora de la qualitat del seu servei. Els titulars dels establiments han de desenvolupar i aplicar sistemes dautocontrol. Amb aquests sistemes saconsegueix eliminar o reduir els perills sanitaris que provenen de lentorn de treball: garantir la seguretat alimentària dels menjars elaborats, complir amb una exigència de la normativa i augmentar la confiança del consumidor final. Enguany shan realitzat dues sessions emmarcades en el programa de les Jornades de la Galera per incidir en la importància dadoptar mesures higièniques en làmbit de lalimentació així com donar eines pràctiques dautocontrol.