Societat

Una seixantena de persones participen en dos tallers sobre higiene i seguretat alimentària

Per Redacció

Aspecte de la sala on es va impartir el taller sobre higiene i alimentació

La sala polivalent de l'Ateneu va acollir, els passats 12 i 19 de febrer, un taller de formació gratuït titulat "Riscos Sanitaris: Prerequisits" sobre les normes sanitàries que fixen els requisits d’higiene que han de complir els productes alimentaris. El taller d’higiene i seguretat alimentària ofert per l’Àrea Municipal de Salut Pública conjuntament amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya es va realitzar, un any més, amb èxit de participació –amb una seixantena de persones– i una valoració molt positiva per part dels assistents.

L’Ajuntament de Cambrils, a través del Servei de Salut Publica, té com a missió oferir eines i suport als titulars i treballadors dels establiments de Cambrils dedicats a la venda i servei de productes alimentaris que els ajudin a gestionar la millora de la qualitat del seu servei. Els titulars dels establiments han de desenvolupar i aplicar sistemes d’autocontrol. Amb aquests sistemes s’aconsegueix eliminar o reduir els perills sanitaris que provenen de l’entorn de treball: garantir la seguretat alimentària dels menjars elaborats, complir amb una exigència de la normativa i augmentar la confiança del consumidor final. Enguany s’han realitzat dues sessions –emmarcades en el programa de les Jornades de la Galera– per incidir en la importància d’adoptar mesures higièniques en l’àmbit de l’alimentació així com donar eines pràctiques d’autocontrol.

Comenta aquest article