Societat

Tot a punt pel Carnaval 2014

Per Redacció

Els membres de la NAC han assajat un parell de dies a la sala de plens de l'Ajuntament

Cambrils viurà aquest cap de setmana els actes del Carnaval 2014. El tret de sortida a la programació serà aquesta mateixa tarda amb l'arribada del Rei Carnestoltes. L'acte començarà a les 19.30 hores a la plaça de l'Ajuntament, on el Rei Carnestoltes farà una consulta cambrilenca i, tot seguit, es farà el traspàs de poders a la sala de plens.

Demà serà el dia més festiu amb la celebració de la Rua del Carnaval que deixarà 1.400 quilos de confeti pels carrers de Cambrils. Prop de dues mil persones i 22 comparses sortiran a partir de les 18 hores des del passeig d'Albert i baixaran tot el passeig de La Salle fins al carrer de Robert Gerhard. La comitiva continuarà pel passeig Marítim i travessarà tot el port fins al Club Nàutic, des d'on s'enfilarà tota la rambla de Jaume I i l'avinguda dels Països Catalans fins arribar a la plaça de l'Ajuntament.

Segon concurs de disfresses infantil

L'endemà diumenge, la plaça del Pòsit acollirà, a les 12.30 hores, la segona edició del concurs de disfresses infantil. En aquest concurs hi poden participar els xiquets i xiquetes fins als 12 anys i s'han d'inscriure al web de la Nit d'Artistes de Cambrils (NAC) –www.nitdartistes.cat–. Des de l'associació han apuntat que tota la canalla que hi participi tindrà un obsequi.

El darrer acte del Carnaval serà el proper dimarts amb l'enterrament de la Sardina. L'acte començarà  a les 19.30 hores a la plaça d'Espanya, on s'iniciarà la Marxa Fúnebre fins a la plaça del Setge, on es farà l'Enterrament.

La sisena edició del Carnaval està organitzada per la Nit d'Artistes de Cambrils, amb la col·laboració del Departament de Festes de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article