Esports

Intens calendari de competició del Club de Tir Olímpic Cambrils

Per Redacció

Imatge d'alguns tiradors del Club de Tir Olímpic Cambrils

Al llarg dels dos primers caps de setmana del mes de febrer, es van disputar diverses proves de tir olímpic. El dissabte 1 de febrer, a les instal·lacions del Club de Tir Olímpic Cambrils, van tenir lloc les primeres fases del campionat de Catalunya amb una tirada oficial d'estàndard, on hi van prendre part 24 tiradors. La competició, que va ser controlada pels àrbitres Lluís González Garcia i Jordi Garcia Penin, va tenir les següents classificacions: en la 1a categoria, el primer lloc va ser per a Francisco López Garcia amb 511 punts, José Manuel Luengo Polonio amb 506 punts i Joan Ferraté Rojals amb 499 punts; en la 2a categoria, Lluís M. Calderó Cabré amb 498 punts, Jaume Coll Gual amb 479 punts i Francisco Javier Vernet Medico amb 457 punts i, en la 3a categoria, Francisco Javier Romero Millan amb 454 punts, Moisés Ferrer Esteruelas amb 446 punts i Joaquim Escoda Segura amb 435 punts.
Aquestes competicions són vàlides per als campionats de Catalunya i per mantenir la 2a categoria i per a pujar de la 3a a la 2a categoria si es fa un mínim de 440 punts.

Primera prova del campionat Interclubs 2014

Per altra banda, l'endemà diumenge 2 de febrer, es va disputar la primera de les set competicions de la prova Interclubs 2014, amb la participació de 89 tiradors a la galeria de tir Jordi Tarragó de Tarragona. Enguany, la competició s'ha avançat una mica per tal de combinar les diferents tirades del calendari. Per part del Club de Tir Olímpic Cambrils hi van participar 13 tiradors que van assolir diferents puntuacions que computaran al final de les set tirades del campionat. Com és habitual en aquest torneig, el club amfitrió va oferir un esmorzar de germanor per a tots els participants.

Examen de tir supervisat per la Guàrdia Civil

El següent cap de setmana, el dissabte 8 de febrer, es va realitzar –amb la supervisió de la Guàrdia Civil–, l'examen preceptiu per a set nou socis tiradors del club cambrilenc que, prèviament, van fer un curset durant quatre setmanes. El curs de preparació va ser impartit per entrenadors titulats del club local. Un cop finalitzat l'examen, els set tiradors van ser aprovats, assolint diferents puntuacions. La prova teòrica va consistir en respondre un test i la prova pràctica va consistir en efectiu deu trets –calç. 22 a precisió– a 25 metres de distància, dels quals la puntuació mínima per aprovar era de 50 punts.

Segona prova del campionat Interclubs 2014


Finalment, diumenge 9 de febrer, es va disputar la segona prova de la competició d’Interclubs 2014 de la demarcació de Tarragona. La tirada va fer-se a Valls a la galeria de tir del Club de Tir Alt Camp. La competició, que va celebrar-se amb normalitat, va comptar amb un total de 76 tiradors. A nivell cambrilenc hi van prendre part onze tiradors que van assolir diverses puntuacions. Així mateix, tots els participants van ser obsequiats amb el tradicional esmorzar popular de germanor.

Tirada disputada a les instal·lacions del club cambrilenc

Comenta aquest article