Societat

Una trentena d'expositors participaran a la Fira Marítima Costa Daurada que se celebrarà al maig

Per Cristina Sierra

L'alcaldessa i el gerent del Club Nàutic, Fabián Escudé, signant el conveni, acompanyats de la regidora de Promoció Econòmica, Carme Cros, ahir al matí

L’alcaldessa de Cambrils –Mercè Dalmau– i el gerent del Club Nàutic –Fabián Escudé– van signar, ahir al matí, el conveni de col·laboració i promoció de la Fira Marítima Costa Daurada, que se celebrarà del 16 al 18 de maig. L'acte també va comptar amb la participació de la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros–. Tots tres van manifestar que Cambrils serà el centre de la nàutica catalana durant els tres dies de fira, que comptarà amb una trentena d'expositors.

Aquesta setena edició serà organitzada pel Club Nàutic per delegació del consistori. L'alcaldessa va destacar l’excel·lència de l’entitat nàutica i va apuntar que la decisió del canvi en l’organització responia a la voluntat d’avançar cap a una fira marítima "més potent, participativa i integrada a la població" i continuar essent un referent de les fires del litoral català per dinamitzar l’economia i promocionar els esports nàutics. En aquesta línia, Carme Cros va afirmar que es tracta d’un "projecte molt ambiciós per donar un nou impuls a la fira".

Potenciar l'esport nàutic

Per la seva part, Fabian Escudé va agrair el suport de l'Ajuntament i de les empreses nàutiques que ajuden a fer la Fira Marítima. "És una gran responsabilitat fer la fira i consolidar-la a nivell català. Enguany volem aconseguir molts més visitants i potenciar el turisme nàutic", va apuntar. Per aquest motiu, la setena edició de la Fira comptarà amb diferents activitats nàutiques perquè cada persona se senti identificada amb algun esport. "Volem que la gent se n'adoni que hi ha activitats nàutiques accessibles i que gaudeixin de totes les activitats". En aquest sentit, la Fira acollirà activitats com batejos de mar, pàdel SUP, vela, pesca, submarinisme o caiac, així com diferents xerrades i conferències. A més, entitats locals com els Vogadors Vent d'Estrop i la Confraria de Pescadors també tindran un paper destacat a la Fira.





Comenta aquest article