Esports

Contundents victòries del FC Cambrils i del Vilafortuny i derrota del Cambrils United

Per Redacció

Mañas xuta la pilota envoltat de tres jugadors del Calafell, en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Futbol

FC Cambrils 7 - CF Calafell 1

Contundent golejada del FC Cambrils contra el cuer del grup, el Calafell, un equip que està abocat al descens quan encara falten unes quantes jornades per completar el campionat. El partit es va resoldre per la via ràpida ja que a la mitja part ja es va arribar amb el resultat de 6 a 1. Poc després de la represa el FC Cambrils va marcar el 7 a 1. La darrera mitja hora de partit va ser una agonia pel Calafell, que jugava amb un jugador menys per una expulsió que s'havia produït a la mitja hora de partit. A més, el Calafell només s'havia presentat al camp del Cambrils amb dos canvis i alguns jugadors, en aquest darrer tram de partit, ja no podien amb la seva ànima. Els golejadors del FC Cambrils van ser William i José Roldán, amb dos gols cadascú, i Èric Tiñena, Pau Aguiló i Walter.
Tot i aquest resultat, el FC Cambrils continua en lloc de descens. Caldrà rubricar aquesta reacció dels darrers partits en la propera jornada, que es disputarà d'aquí a 15 dies, al camp del Jesús Catalònia.

Tercera Catalana


Racing CF Bonavista 1 - Cambrils United 0

Derrota per la mínima de Cambrils United al camp del Racing Bonavista per 1 a 0. Va ser un partit molt intens i disputat en el que els locals es van mostrar més encertats de cara a la porteria. En el minut 24 de la primera part arribava el primer i únic gol de l'enfrontament. El Racing Bonavista va aprofitar una sacada de falta per marcar, després que la barrera de la defensa cambrilenca no es col·loqués correctament. A partir d'aquí, el Cambrils United va tenir alguna ocasió de gol per fer l'empat, així com els locals, però cap dels dos equips es va mostrar encertat en atac. Amb aquesta nova derrota, l'equip encara no coneix la victòria en tot el que portem d'any 2014.
El proper cap de setmana no hi haurà competició de lliga. El següent partit serà el dia 8 de març, a casa, contra el Montbrió.

Quarta Catalana

Vilafortuny 4 - Vallmoll 2

Nova i còmoda victòria del Vilafortuny a casa contra el Vallmoll. Ben aviat, en el minut 10, els locals s'avançaven en el marcador amb un gol d'Aleix que va aprofitar diversos rebots dins de l'àrea. En el minut 35 de la primera part, el Vilafortuny feia el segon mitjançant Alberto, resultat amb que s'arribava al descans. A pocs minuts de la represa, en el 56, novament Alberto marcava el tercer de l'equip i el segon del seu compte particular. Quatre minuts més tard, l'àrbitre xiulava penal a favor del Vallmoll i expulsió del local Luis. Els visitants retallaven distàncies amb el 3 a 1. Gairebé a les acaballes de partit, en el minut 80, Rafa Ortiz feia el quart del Vilafortuny i, cinc minuts després, el Vallmoll maquillava el marcador amb el 4 a 2, aprofitant una distracció de la defensa cambrilenca.
L'equip, que segueix com a líder invicte del seu grup de Quarta Catalana, descansarà la setmana vinent, perquè no hi haurà competició. El dia 8 de març, el Vilafortuny es desplaçarà al camp del Salou.

David Garcia controla la pilota en el partit contra el Gelida, disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


Sènior masculí A

CB Cambrils 74 - CE Gelida 53

L’equip sènior A del CB Cambrils va rebre, aquest dissabte, la visita del CE Gelida. Els cambrilencs es van imposar amb comoditat per 74 a 53, malgrat que no van tenir un bon inici de partit. Els locals es van mostrar força fluixos en defensa i imprecisos en atac. De fet, el primer quart va acabar amb un primer parcial favorable als visitants de 9 a 16. En el segon quart, el Cambrils va reaccionar a nivell ofensiu i va anivellar el marcador. Un intercanvi de cistelles d’uns i altres va deixar la màxima igualtat al descans, 28 a 28.
En la represa, els cambrilencs van sortir més endollats, més atents en defensa i més efectius en atac. Un joc ràpid de contraatac i un gran encert anotador va permetre que el Cambrils assolís un parcial de 26 a 7 en el tercer quart, deixant un marcador de 54 a 35.
El darrer quart va ser de tràmit pels locals, que es van dedicar a administrar l’avantatge que tenien. Finalment, clara victòria davant del cuer de la classificació.
El proper cap de setmana, l’equip descansarà.

L'equip sènior femení del CB Cambrils va guanyar al CB Salou en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

Sènior femení


CB Vila-seca 47 - CB Cambrils 50
CB Cambrils 50 - CB Salou 49

Dues victòries de l'equip sènior femení del CB Cambrils, aquest cap de setmana. Corresponent a aquesta jornada, les cambrilenques es van desplaçar a Vila-seca, on van vèncer per tres punts de diferència l'equip vila-secà. Per altra banda, aquest cap de setmana, les cambrilenques també van rebre a casa la visita del CB Salou, corresponent a un partit ajornat de finals de gener. En aquesta ocasió, el Cambrils es va imposar per la mínima en un partit de màxima igualtat.

El Cambrils CH Va caure derrotat davant el Piera, aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Hoquei


Cambrils CH 4 - HC Piera 5

Handbol

H Sant Esteve Sesrovires 29 – CH Cambrils 37   

Tercera victòria consecutiva de l’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils que, ahir, va superar el Sant Esteve  Sesrovires. Els cambrilencs van realitzar un partit molt complert i van derrotar amb claredat a l’equip del Baix Llobregat, gràcies a la bona defensa, les ràpides accions de contraatac i la eficàcia en els atacs posicionals.
Els cambrilencs van començar el partit amb molta concentració i gràcies a això van posar-se per davant des del primer moment. En poc menys de deu minuts van aconseguir 4 gols de marge (2-6) que encarrilaven la victòria, però la reacció local no es va fer esperar i l’equip barceloní va donar la volta al marcador en tan sols cinc minuts de despropòsits visitants (7-6). Calia reconduir la situació i gràcies a un temps mort i a la millora en l’actitud defensiva, les coses van tornar a agafar color visitant. Poc a poc, la defensa cambrilenca va saber controlar els atacs barcelonins, mentre que a l’altra àrea els cambrilencs superaven amb assiduïtat la defensa local. D’aquesta manera l’avantatge visitant va tornar a situar-se en els 3-4 gols, fins arribar-se al descans amb 14-17 al marcador.
La segona meitat va iniciar-se amb força igualtat i les distàncies van fluctuar entre els 2 i 4 gols durant els primers deu minuts, però com en el primer temps, quan la defensa visitant es va fer forta, l’atac barceloní es va veure superat i els cambrilencs gràcies a les seves ràpides transicions ofensives van ampliar les distàncies fins a 7 gols (22-29), deixant l’encontre gairebé vist per a sentència a falta de deu minuts. Els locals van demanar temps mort i van canviar el sistema defensiu, aconseguint robar algunes pilotes cosa que els va permetre acostar-se a 4 gols (26-30), però llavors una exclusió dels locals i dos bons gols dels cambrilencs, van acabar amb la resistència local i van permetre ampliar les distàncies fins al definitiu 29-37.
Amb la victòria, els cambrilencs sumen dos punts més, escalen un lloc en la classificació i se situen a només dos punts de la permanència. Ara toca fer-se forts a casa i derrotar la setmana vinent el AE Xarxa de Barcelona, un rival directe i que està a només tres punts de distància dels cambrilencs. Serà el proper dissabte en un horari encara per concretar.

Resultats equips del club:
Cadet Masculí: CH Cambrils 43 – CH Ribes 15

Tennis taula


Primera territorial

Autoplancha Platino Cambrils "A" 2 - Reus Deportiu "A" 4

Derrota ajustada, malgrat les destacades actuacions dels cambrilencs Guillermo Servetti, Daniel Crespo i Marc Marchante de l’institut Cambrils.



Tercera territorial

Les Barques Cambrils "B" 4 - Els Mets 3

Victòria per la mínima de l’equip cambrilenc contra els Mets. Van competir Ramon Tost, Andreu Mestre i Pablo Alday de l’institut Ramon Berenguer IV. Aquest equip ocupa la primera posició de la classificació.
 


Promoció

Dynamic System Cambrils "B" 0 - Almoster "B" 5

Contundent derrota de l’equip B de promoció contra l’Almoster. Els més petits del club però, segueixen millorant el seu joc, guanyant sets i avançant en la competició. Van jugar Adam López del col·legi Santa Caterina de Vinyols i els Arcs i Djordje Minakovic de l’escola La Bòbila.
 


La Selva "A" 1 - Perruquería Crisart Cambrils "A" 4

Nova victòria del Cambrils A de promoció que segueix invicte i ocupa el primer lloc de la classificació. Els jugadors més destacats van ser Andreu Mestre i Miquel Alsina.

Comenta aquest article