Informació general

La Costa Daurada i les Terres de l'Ebre es promocionen a la fira Navartur de Pamplona

Per Redacció

Estand promocional de la Costa Daurada i les Terres de l'Ebre

La Costa Daurada i les Terres de l’Ebre s'han promocionat conjuntament a Pamplona, en el marc de la fira Navartur. El Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona ha disposat d’un estand propi on, aquests dies, ha promocionat les dues marques turístiques que gestiona: la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre. Enguany, Navartur ha arribat a la novena edició, com a referent de les fires de Turisme del nord de l'Estat espanyol.

El Patronat de Turisme de la Diputació hi ha participat sota la fórmula de córner estatal –participació conjunta i coordinada de diverses entitats iniciatives de promoció–, que aglutina, a més, d'altres organismes de la zona: els patronats de turisme de Calafell, Cambrils, el Vendrell, l’Hospitalet de l’Infant, Mont-roig del Camp, Roda de Berà, Reus, Salou, Tarragona, Torredembarra i Vila-seca, l’Organisme Gestor de la Ruta del Cister, Aquopolis, PortAventura i les associacions d’apartaments turístics de la Costa Daurada, la de càmpings de la Costa Daurada, la de golf de la Costa Daurada, la d’hotels de Salou, Cambrils i la Pineda, l’Estació Nàutica de la Costa Daurada, i Priorat Enoturisme. Per part de les Terres de l’Ebre, també sota la fórmula de córner, hi han participat, a més del Patronat de Turisme de la Diputació, les oficines i patronats de Turisme d’Alcanar, l’Ampolla, Sant Carles de la Ràpita, la Terra Alta i Tortosa. Com a activitats d’animació del territori, aquest any PortAventura ha portat fins a Navartur l’espectacle "Vuela con Sésamo". A més ha realitzat diversos sortejos de viatges a PortAventura.

Navartur, instal·lada al Palau de Congressos Baluarte de la capital navarresa, esdevé un referent de les fires de turisme del nord d’Espanya. Com a activitats paral·leles a la fira, també s'han dut a terme diverses activitats, com el cinquè congrés internacional de turisme rural Reyno de Navarra, el tercer mercat de contractació del serveis turístics de Navartur o tallers de noves tecnologies en el sector turístic.

Comenta aquest article