Societat

Sílvia Coll, dinamitzadora comercial de Cambrils Obert, rebrà el Premi a la Millor Gestió Col·lectiva

Per Berta Ruiz



Sílvia Coll, dinamitzadora comercial de Cambrils Obert, serà premiada el proper 28 d'abril
La cambrilenca Sílvia Coll –dinamitzadora comercial de Cambrils Obert– rebrà, el proper 28 d’abril al Palau de la Generalitat, el Premi a la Millor Gestió Col·lectiva en el marc de la 14a edició dels Premis a la Iniciativa Comercial i als Establiments Centenaris 2014, promoguts pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya. Amb aquests guardons, des de la Generalitat de Catalunya es vol reconèixer, any rere any, les empreses, entitats, establiments i persones que destaquen per les seves iniciatives innovadores en el comerç de proximitat, en diferents categories.

En declaracions a revistacambrils.cat, Coll s’ha mostrat molt contenta per aquesta distinció. De fet, tal com ha comentat, ella mateixa és la primera sorpresa per tot plegat, ja que no sabia que l’havien presentat com a candidata. “El cap de Comerç de Barcelona, amb qui tinc molt de contacte i amistat, va trucar al president de la Unió de Botiguers de Cambrils –Tomàs Sierra– per tal de moure-ho tot i presentar el meu currículum i la meva trajectòria de treball, sense jo saber-ho. Fa un parell anys que hi treballen”.  Aquests són uns premis als quals s’hi presenta gent de tot Catalunya i, en la categoria de Millor Gestió Col·lectiva, Sílvia Coll serà premiada juntament amb una dinamitzadora comercial de la demarcació de Girona i una gerent de Passion Beaute a Catalunya.

A la Unió de Botiguers des de l'any 2000

Sílvia Coll va entrar a la Unió de Botiguers l’octubre de 2000 com a administrativa comercial i l’any següent, el novembre de 2001, va ser presentada com a dinamitzadora comercial. Prèviament, l’any 1998, la Unió de Botiguers ja va voler iniciar un pla de dinamització comercial però, la junta es va trencar i, aleshores, la iniciativa va quedar paralitzada. No va ser fins a l’any 2001 quan, realment, es va posar en marxa el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert de la Unió de Botiguers. Segons l’ha definit Coll, “Cambrils Obert és fill de la Unió de Botiguers. Hem de dir que, abans, des de la Unió de Botiguers ja es feien moltes coses. Des de Cambrils Obert vam voler potenciar allò que ja es feia i vam posar en marxa d’altres activitats noves que hem tirat endavant. Tot això es gràcies al comerç de Cambrils que és molt lluitador i amb grans empresaris i també a la junta comercial. Entre tots intentem innovar, promocionar i incentivar el comerç”.

Comenta aquest article