L'atleta Elisa Laguna competeix al campionat de Catalunya absolut de pista coberta

Elisa Laguna, al carril del fons, en un moment de la seva participació a la prova de 60 metres llisos

El passat diumenge es va disputar a la pista coberta de Catalunya de Sabadell el campionat de Catalunya absolut. Representant al Club Atletisme Cambrils hi va participar l’Elisa Laguna, prenent part a dues proves: pel matí participava als 60 metres llisos. Li va tocar córrer la 2a. semifinal, juntament amb la que al final seria la campiona absoluta. L’Elisa acabava en la 7a. posició parant el cronòmetre en un temps de 8”11, millorant en 5 centèsimes la seva marca personal. Tanmateix, aquest registre constituïa un nou rècord de Cambrils absolut.
Per la tarda havia de competir a la prova de salt de llargada. Finalment, però no va poder disputar la prova degut a una lesió produïda durant l'escalfament. D’haver repetit la marca establerta la setmana anterior hagués assolit la posició de finalista, un lloc reservat a les 8 primeres classificades de la prova.
Un trist final de temporada de pista coberta per l'Elisa, que contrasta amb les magnífiques dades que ha deixat al llarg de la mateixa:
- Millora de marca personal en 4 proves: 60 m. llisos, 200 m. llisos, 60 m. tanques i Salt de llargada
- Dos nous Rècords de Cambrils: 60 m. llisos, 200 m. llisos
- Dos nous Rècords del Club: 60 m. tanques i Salt de llargada

Control cadet, juvenil i júnior de pista coberta

Per altra banda, dissabte també es va disputar un control en les categories cadet, juvenil i júnior. De part del Club Atletisme Cambrils hi van participar tres atletes en la categoria cadet: l’Eulàlia Català participava al llançament de pes. A cada llançament anava millorant els seus registres, essent el moment culminant el sisè i darrer intent en el que enviava el pes als 10.16 metres, millorant en 30 centímetres la seva marca personal i acabant com a segona classificada del concurs. Jaume Pujals participava en dues proves. Als 60 metres llisos corria la 3a. sèrie acabant 8è amb un temps de  8”31, millorant en 4 centèsimes la seva marca personal. Al salt de llargada feia un millor salt de 4.76 m. que li atorgava la 6a. posició final. Finalment, l’Emma Llurba va prendre part als 600 metres llisos. En una cursa anant de menys a més va finalitzar en la 3a. posició de la 3a. sèrie amb una marca de 1’58”03, millorant en més d’un segon la seva marca personal.