Societat

El Centre d'Estudis Cambrilencs torna a convocar una nova assemblea per a renovar la seva junta

Per Redacció



Logo del Centre d'Estudis Cambrilencs
El Centre d'Estudis Cambrilencs ha convocat una assemblea general ordinària pel proper diumenge 9 de març, que té com un dels punts destacats de l'ordre del dia, el de la renovació de la junta directiva de l'entitat arran de la impugnació per defecte de forma del resultat de la darrera assemblea, celebrada el 28 de juliol de l'any passat. En aquesta assemblea es va fer efectiu el comiat de Josep M. Recasens, l'únic president que ha tingut l'entitat al llarg dels seus 33 anys d'història i, també, es van elegir sis nous membres que juntament amb els cinc que hi havia configuraven una junta directiva d'onze persones. La impugnació va venir posteriorment quan alguns socis van advertir que els estatuts contemplaven que la junta directiva havia d'estar formada per nou persones i no per onze.
El vicepresident de l'entitat i actual president en funcions, Ramon Ortiga, convoca aquesta nova assemblea, que se celebrarà a la sala d'actes del Molí de les Tres Eres, i en la que s'hauran d'elegir quatre nous membres que juntament amb els cinc que hi ha actualment, configurin la nova junta directiva. En la convocatòria de l'assemblea es demana la participació dels socis i s'obre la porta a qui vulgui formar part d'aquesta nova junta. Els socis que hi estiguin interessats poden notificar les seves dades al mateix Molí de les Tres Eres o bé als següents membres de la junta: Josep Pedrell, Jesús Sesé o Ramon Ortiga.
L'assemblea, a més, servirà per fer un balanç de la situació econòmica de l'entitat i per aprovar la quota anual dels socis. També s'inclou a l'ordre del dia de l'assemblea, un apartat de nous projectes com és el de les visites guiades a les zones on el Centre d'Estudis Cambrilencs ha fet aportacions.

Comenta aquest article