Informació general

La CUP precisa que "no es presentarà a les properes eleccions i no dóna suport ni se suma al projecte de l'Assemblea de Cambrils"

Per Redacció



Logotip de les CUP
La CUP ha volgut precisar, a través d'un comunicat, que "no es presentarà a les properes eleccions i no dóna suport ni se suma al projecte de l'Assemblea de Cambrils". Aquest comunicat de la CUP s'ha fet públic arran de la possible confusió que es pugui produir pel fet que dos militants de la CUP formen part de l'Assemblea de Cambrils que, recordem-ho, es va presentar en públic el passat 30 de gener i que aquest dijous, 21 de febrer, celebra la primera assemblea. Des del "nucli local" de la CUP es vol deixar clar que la participació d'aquests dos militants és a títol individual, "en cap cas com a militants o representants de la nostra organització".

Avançar cap a la Unitat Popular

Segons el comunicat, "la nostra aposta, actualment, no passa per presentar-se a les eleccions sinó per començar a teixir complicitats des de la base per avançar cap a la Unitat Popular. Tot i que valorem positivament el naixement d'aquest projecte obert i assembleari que pretén ser l'Assemblea de Cambrils, des de la CUP ni ens hi sumem ni hi donem suport".
La CUP també vol deixar clar que, a Cambrils, no es presentarà a les properes eleccions municipals. Des de la CUP de Cambrils "apostem per arrelar al poble i començar la casa des dels fonaments. El nostre objectiu més immediat és impulsar l'organització i la mobilització popular tot fent visibles les problemàtiques polítiques i socials que ofeguen a les classes populars i creant espais on aquestes es visualitzin per poder teixir complicitats entre els diferents agents de transformació social del poble".
En el comunicat, la CUP expressa la seva implicació en el projecte de construcció del Casal Popular de Cambrils, "conjuntament amb d'altres organitzacions i persones a títol individual. Creiem que aquest projecte és primordial i necessari per donar un impuls a la creació d'un sòlid contrapoder popular. Per aquest motiu, des de la CUP centrarem els nostres esforços en la creació d'aquest espai assembleari, autogestionat i autònom respecte les institucions". El comunicat acaba amb una crida a la ciutadania cambrilenca "a implicar-se i participar activament de la construcció del futur Casal Popular de Cambrils".


Comenta aquest article