Esports

L'equip de les Illes Balears i el de Madrid s'enduen el triomf per equips del campionat d'Espanya de tir amb arc disputat a Cambrils

Per Berta Ruiz

Un moment de la competició de tir amb arc disputat al Palau Municipal d'Esports

El Palau Municipal d'Esports va acollir, aquest passat cap de setmana, el VII Campionat d’Espanya d’Arquers Cadets i Menors de 14 anys, organitzat per la Federació Espanyola de Tir amb Arc. En total hi van participar 139 arquers en ambdues categories arribats de diferents comunitats autònomes com Andalusia, l’Aragó, les Illes Balears, Canàries, Catalunya, Castella i Lleó, Galícia, Madrid, Múrcia, Navarra, Astúries, País Valencià i País Basc. A banda, hi van ser presents 14 entrenadors dels diferents equips i quatre jutges.

Campionat individual i per equips

Al llarg de la jornada de dissabte es va dur a terme la fase classificatòria –al matí els cadets i a la tarda els menors de 14 anys–, mentre que l’endemà diumenge es van disputar les finals. La competició va ser a nivell individual, però també hi va haver una classificació per equips autonòmics mixtes. Així doncs, la classificació en la categoria cadet d’arc recorbat va quedar encapçalada per les Illes Balears, seguit de l’equip madrileny, l’equip gallec en tercer lloc i la selecció catalana que va ser quarta. En la categoria de menors de 14 anys d’arc recorbat per equips, la primera posició va ser per a la comunitat de Madrid, en segon lloc va quedar l’equip de les Illes Balears i en tercera posició, l’equip d’Andalusia. La selecció de Catalunya va situar-se en el vuitè lloc.

Des del Club d’Arquers de Cambrils s’han mostrat molt satisfets del desenvolupament de la competició a Cambrils. La secretària del club –Marisa Carrillo– ha explicat a revistacambrils.cat que, “la participació va ser molt alta i molt bona. El pavelló es va omplir de gent i, fins i tot es van batre diferents rècords d’Espanya. Estem molt contents de com va anar tot, sense cap incidència. Aquest era l’últim campionat de sala i, properament, al mes d’abril Cambrils acollirà un campionat d’Espanya a l’aire lliure en la categoria júnior, mentre que al juny s’organitzarà un campionat d’Espanya d’arc nu i tradicional”.

Aspecte de la pista i de les graderies durant les proves classificatòries de dissabte

Comenta aquest article