Esports

Les regatistes Carla i Marta Munté del CN Cambrils queden primeres al Velanium Trophy 2014 - 29er Eurocup del CN El Balís

Per Redacció

Regata disputada en aigües del Club Nàutic El Balís, el passat cap de setmana

El passat cap de setmana, les regatistes del Club Nàutic Cambrils –Carla i Marta Munté– van participar al Velanium Trophy 2014 - 29er Eurocup del Club Nàutic El Balís. Una seixantena de tripulacions de 15 països diferents van disputar la primera regata del circuit Eurocup, que se celebra al llarg de la temporada. Les germanes Munté van quedar primeres en categoria femenina. Un molt bon resultat ja que es tractava d’una de les regates més complicades pel nivell dels seus participants. En ella també hi van prendre part els altres dos equips cambrilencs, formats per Lluís Oliva i Arnau Guillemat que van quedar cinquens catalans i 33 finals i Francesc Molné i Miquel Armengol, que van quedar sisens catalans i 43 en la general.

XXV International Vila de Palamós Optimst Trophy

Per altra banda, els regatistes del grup 1 d’Optimist del Club Nàutic Cambrils van viure una molt bona experiència participant a la XXV International Vila de Palamós Optimst Trophy - 9th Nations Cup. Van ser quatre dies d’extremes condicions de navegació que van posar a prova les habilitats dels 377 regatistes participants. Els set cambrilencs que hi va prendre part van gaudir de la competició, podent mesurar les seves forces amb els millors rivals de la seva classe tant a nivell català com internacional. Cal destacar, l'actuació de Rupert Harvengt que va aconseguir una primera posició parcial i va quedar en la 41a posició final. Harvengt va estar enquadrat en el grup or, categoria que significa haver entrat a l'elit de la prova. Per la seva banda, Alicia Fras i Nil Subirats van competir, l’últim dia, en el grup plata. El proper cap de setmana, els cambrilencs competiran a Platja d'Aro, en la darrera prova puntuable per a la selecció catalana.

El regatista del CN Cambrils, Rupert Hargvent, en plena competició (foto d'AlfredFarre.com)

Comenta aquest article