Informació general

Els ossos localitzats en una fossa sèptica a Cambrils podrien ser de la parella de la propietària desaparegut fa 20 anys

Per Redacció

Casa on es van localitzar les restes òssies, situada a la urbanització El Dorado, a tocar de l'N-340

Els Mossos d’Esquadra investiguen si els ossos localitzats a l'interior d'una fossa sèptica d'una casa de la urbanització El Dorado, el passat 6 de gener, podrien ser de la parella de la propietària de la finca, desaparegut fa 20 anys. Segons informava, ahir, la cadena SER, els Mossos treballen en la hipòtesi que les restes òssies i la sabata d’home del número 44 que es van trobar corresponguin a l’home desaparegut, si bé, en el seu moment la seva parella no va denunciar la seva desaparició perquè, segons sembla ser, la seva relació no era bona. Ara, la policia científica prendrà mostres d’ADN a la filla del desaparegut per aclarir si les restes localitzades són del seu pare o no, de nacionalitat turca. Actualment, la filla de la presumpte víctima i la propietària de la masia resideixen a Màlaga.

Per altra banda, els Mossos d’Esquadra també treballen en una altra hipòtesi i que l'individu es tractés d’un narcotraficant i que l’homicidi s’hagués produït per una venjança. De fet, des de la policia catalana s’ha demanat informació a la policia turca sobre aquest home.

Comenta aquest article