Informació general

Incidències al municipi per les fortes ratxes de vent de prop de 100 km/h

Per Redacció

Restes dels trossos de façana caiguts al carrer de Marià Fortuny, al costat d'una porta de l'edifici Vedruna

El fort vent que va bufar durant tota la jornada d’ahir –amb ratxes de fins a 100 km/hora– va provocar diferents incidències al municipi. Ahir al migdia, una veïna del carrer d’Anselm Clavé alertava a la Policia Local del despreniment d’una part de la façana d’un edifici del carrer de Marià Fortuny, just a tocar d’una de les portes d’accés a l’edifici Vedruna. Es va avisar als Bombers i al departament d’Enginyeria de l’Ajuntament per tal que revisés l’estat de la façana. Actualment, la zona està senyalitzada i tancada al pas de vianants.

Per altra banda, la Policia Local també va rebre l’avís de la caiguda de diversos arbres i pins a la via pública. Es va alertar als Bombers, així com al servei de jardineria municipal per a la seva retirada. A la tarda, per motius de seguretat, es van tancar les instal·lacions esportives municipals a l’aire lliure, és a dir, els camps de futbol, la pista d’atletisme i la carpa municipal. De fet, des del departament d’Ensenyament de la Generalitat es va decretar la suspensió de totes les activitats extraescolars a l’exterior pel risc de fort vent que va afectar tot Catalunya i, especialment, a les comarques del sud.

El fort vent també va afectar la circulació a les carreteres del Camp de Tarragona. Un camió va bolcar a l’A-7 a l’alçada de Mont-roig del Camp, mentre que a l’Hospitalet de l’Infant es va tallar l’N-340 per un accident amb un camió, que també va bolcar per les ratxes de 120 km/h en aquesta zona. A d’altres punts com Reus es van registrar ràfegues de 114 km/h, 127 km/h a l’Albiol, 103 km/h a Rojals o 91 km/h a Tarragona.

Aspecte de la part de façana que s'ha desprès de l'edifici del carrer de Marià Fortuny

Comenta aquest article