Informació general

Assalt violent a un habitatge de Vilafortuny

Per Redacció

La casa assaltada es troba al carrer de Frederic Marès

Els Mossos d'Esquadra estan darrere la pista de l'atracament que es va produir el dimarts de la setmana passada a un habitatge de Vilafortuny. Els fets van tenir lloc al voltant de quarts d'11 de la nit quan al menys quatre persones van accedir a l'interior de l'habitatge, situat al carrer de Frederic Marès, trencant els vidres d'una finestra. Un cop dins, els assaltants van lligar i emmordassar les dues dones que hi havia en aquell moment a l'habitatge, una mare i una filla. Els assaltants s'haurien emportat joies i haurien fugit poc després. Una de les dues dones s'hauria pogut deslligar i demanar auxili poc després de que els assaltants haguessin fugit.

La banda, sospitosa de robar a una masia de Reus

Se sospita que els assaltants podrien ser els mateixos que van perpetrar un robatori a una masia de Reus, situada a la riera de l'Alborada, malgrat que no hi ha una confirmació oficial,
En aquest cas, però, no hi va haver violència contra els propietaris, ja que aquests es trobaven dormint. Entre d'altres objectes, van sostreure un rellotge i electrodomèstics.

Comenta aquest article