Informació general

Els municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada renoven el seu compromís anual

Per Redacció

L'acte de signatura del conveni dels municipis es va fer, ahir, a l'Hospitalet de l'Infant

Els cinc municipis que formen part de l'Estació Nàutica Costa Daurada van realitzar, ahir, l'acte protocol·lari de signatura del conveni intermunicipal anual de 2014. Aquest document se signa des de fa tretze anys i referma el vincle entre els ajuntaments de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar, amb l'Estació Nàutica Costa Daurada.
L'acte de signatura es va dur a terme a la Sala Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant i va comptar amb la presència de l'alcalde de Salou, Pere Granados; l'alcaldessa de Cambrils, Mercè Dalmau; l'alcalde de Mont-roig del Camp, Ferran Pellicer; Andreu Martí, alcalde de l'Ametlla de Mar i Alfons Garcia, alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, així com el president de l'Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Campos, acompanyats de regidors i tècnics de Turisme.

Promoció i comercialització de l'oferta nàutica
 
El conveni recull els aspectes més importants de la relació entre les cinc institucions i l'Estació Nàutica, entre les quals destaquen aspectes com la promoció de la Costa Daurada com a destinació especialitzada en turisme nàutic o la comercialització de productes turístics basats en les activitats nàutiques. En aquest sentit, el president, Joan Albert Campos va indicar que de cara al 2014, "des de l’Estació Nàutica s’està treballant en dos àmbits molt concrets: la promoció i la posada en marxa de noves eines de comercialització, que s’han potenciat recentment, així com la incorporació de nous productes turístics de qualitat". En el torn de parlaments, els alcaldes van coincidir en el fet de la importància de l'Estació Nàutica per complementar l'oferta turística de la destinació, que van qualificar de "molt atractiva". Tots ells van coincidir en la importància d’establir sinèrgies i col·laboracions i la suma d’esforços.
 
L’Estació Nàutica Costa Daurada està formada pels municipis de Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i l'Ametlla de Mar. Hores d’ara aplega a una setantena d’empreses d’activitats nàutiques d’aquestes cinc poblacions. Amb gairebé 60 kilòmetres de costa, és el domini nàutic més gran de Catalunya i un dels més grans d’Espanya.

Comenta aquest article